Lorem Ipsum Megapat Katılım 21 Eylül 2015 Mesajlar 970 Çözümler 4 12 Mart 2022 #11 KeepassXC gibi bir şifre yöneticisi kullanmanı öneririm. Her hesabında 2FA'yı aktif edersin. Tüm şifreleri aklında tutman gerekmez.
KeepassXC gibi bir şifre yöneticisi kullanmanı öneririm. Her hesabında 2FA'yı aktif edersin. Tüm şifreleri aklında tutman gerekmez.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 871 Çözümler 5 12 Mart 2022 #12 Rosez dedi: Hocam amacınızı ve değiştirme sebebinizi belirtseydiniz ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çeşitli sitelerde birden fazla kez hesap açıp satıyorum adamların işi bittiğinde geri alıyorum mailleri almasınlar diye.
Rosez dedi: Hocam amacınızı ve değiştirme sebebinizi belirtseydiniz ona göre daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Çeşitli sitelerde birden fazla kez hesap açıp satıyorum adamların işi bittiğinde geri alıyorum mailleri almasınlar diye.
Rosez Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 268 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2022 #13 kNecht dedi: Çeşitli sitelerde birden fazla kez hesap açıp satıyorum adamların işi bittiğinde geri alıyorum mailleri almasınlar diye. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi eleman tutmak. Hesap başı 1- 2 tl verirsiniz değiştirmeye.
kNecht dedi: Çeşitli sitelerde birden fazla kez hesap açıp satıyorum adamların işi bittiğinde geri alıyorum mailleri almasınlar diye. Genişletmek için tıkla... Hocam en iyisi eleman tutmak. Hesap başı 1- 2 tl verirsiniz değiştirmeye.
kNecht Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 871 Çözümler 5 12 Mart 2022 #14 Rosez dedi: Hocam en iyisi eleman tutmak. Hesap başı 1- 2 TL verirsiniz değiştirmeye. Genişletmek için tıkla... Battık
Rosez dedi: Hocam en iyisi eleman tutmak. Hesap başı 1- 2 TL verirsiniz değiştirmeye. Genişletmek için tıkla... Battık