Gmail ile banka hesabı çalınabilir mi?

Akdeniz1

Hectopat
Makaleler
14
Yer
Sinop
Daha fazla  
Arkadaşlar, Gmail'imi başka biri almıştı ve geri alamıyorum, belki almak için deneyebilirim ancak aşırı korkuyorum (galiba bir travmaya dönüştü bu olay :( )

Sizlere sorum şu Gmail ile banka hesabı çalınabilir mi?

Gmail hesabıma Polonya'dan erişmişti birisi, Garanti kartımdan toplam 1050 TLlik GoogleADS harcaması yapılmış. Sonra bankayı aradım dilekçe yazdım, uzun süre sonra geri ödeme yapılmıştı. Crackli uygulama yüklemiştim bilgisayara.

Banka şifreniz google hesabınıza kayıtlıysa erişebilir.
Evet arkadaşın da dediği gibi, Yandex kullanıyorum şifreler kısmında bütün şifreler kayıtlıydı, sonra Authenticator kullanmaya başladım.

Gmail hesabıma Polonya'dan erişmişti birisi, Garanti kartımdan toplam 1050 TL'lik GoogleADS harcaması yapılmış. Sonra bankayı aradım dilekçe yazdım, uzun süre sonra geri ödeme yapılmıştı. Crackli uygulama yüklemiştim bilgisayara.

Evet arkadaşın da dediği gibi, Yandex kullanıyorum şifreler kısmında bütün şifreler kayıtlıydı, sonra Authenticator kullanmaya başladım.

Nereden yüklediğinizi yazabiliyor musunuz hocam? Forum kurallarını bilmediğimden soruyorum. Yazarsanız güzel olur. Oralara uğramayalım :D

Gmail'i üzerinden banka hesabina erişmezler fakat Banka bilgilerini eklediysen harcama yapabilirler. Bankayi ara internet Bankaciligini kapattirmak istedigini söyle. Bu sekilde hiçbir şey yapamaz.

Ayrıca Gmail hesabını geri alabilirsin çok kolay. Öncelikle her zaman gmailine giris yaptigin internetten Gmail sifremi unuttum kismina gir ve gerekli doğrulamari yap. Yeni sifre olusturma kısmı ekrana gelir.

Gmail'i üzerinden banka hesabina erişmezler fakat Banka bilgilerini eklediysen harcama yapabilirler. Bankayi ara internet Bankaciligini kapattirmak istedigini söyle. Bu sekilde hiçbir şey yapamaz.
Ne yazik ki babamin hesabi,ben yapamiyorum.

Banka bilgilerini Gmail'e eklemek normal bir sey mi yoksa fazladan bir onlem mi ?

Ayrıca Gmail hesabını geri alabilirsin çok kolay. Öncelikle her zaman gmailine giris yaptigin internetten Gmail sifremi unuttum kismina gir ve gerekli doğrulamari yap. Yeni sifre olusturma kısmı ekrana gelir.
Gmail hesabimi ben vermistim birine,tum herseyi ustune vermistim o yuzden alsam bile 2 asamali dogrulama acarim ancak basima herhangi bir sey gelir vs. Korkuyorum.

Hangi anlamda sorduğunu anlayamadim
Gmaile banka bilgilerini eklemek nasil yapiliyor ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı