Gmail ismi nasıl değiştirilir?

tournament

Decapat
Daha fazla  
Gmail ismim "PRE HESAP" olarak kaldı, nasıl düzelteceğim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Hesabınızı yönetin -> Kişisel bilgiler -> Temel bilgiler -> Ad kısmından yapabilmeniz lazım. Kısa bir süre aynı kalabilir, değişmemiş gibi gözükebilir, ama bir süre sonra düzelir.
Mail adresinizde de "PRE HESAP" ifadesi varsa onu değiştiremezsiniz bu arada, sadece Google kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz.

Google hesabınızı yönetin -> kişisel bilgiler -> temel bilgiler -> ad kısmından yapabilmeniz lazım. Kısa bir süre aynı kalabilir, değişmemiş gibi gözükebilir, ama bir süre sonra düzelir.
Mail adresinizde de "pre hesap" ifadesi varsa onu değiştiremezsiniz bu arada, sadece Google kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz.

Ben kendim mail adresime "pre hesap" ifadesini eklemedim nasıl oldu.

Ben yapmadım işte.
Bu mail adresiniz değil, mail adresinizin kullanıcı adı. "PRE HESAP" ifadesi mail adresinizde mi, kullanıcı adınızda mı?
Eğer kullanıcı adınızdaysa ve siz yazmadıysanız neyin sebep olabileceği hakkında bir fikrim yok. Daha önce adınızda "PRE HESAP" ifadesini kullanmışsanız dediğim gibi, isim değişikliğiniz henüz tam olarak gerçekleşmediği için eskisi gibi kalmış olabilir, bir süre sonra "Tuna" olur.
Mail adresinizde de yine siz yazmadıkça olması pek mümkün değil.

Eğer, nasıl olduğunu ne kadar anlamamış olsam da, "PRE HESAP" ifadesinin olduğu bu hesabınızı kullanmak istemezseniz Google Hesabınızı yönetin -> Veriler ve gizlilik -> Google hesabınızı silme ile yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı