Çözüldü Gmail kayıtlı kurtarma hesabını gizleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AngryKebab

Kilopat
Arkadaşlar benim bir Gmail hesabımı ele geçirmek için ugrasiyorlar, şifremi unuttum yoluyla almaya calisiyorlar. Ne olur ne olmaz diye o Gmail hesabimi sildim ama silmeden kısa süre öncesinde diğer Gmail hesabıma surekli mesaj geliyordu, hesabı kurtarmaya çalışan siz misiniz diye. Diğer hesabımın da ele geçirilmesinden korkuyorum, o sildigim Gmail hesabının varsayilan kurtarma hesabi olarak benim ana mailimi göstermesini nasıl engelleyebilirim? Hesabı sildim ancak hala silinme aşamasında, hala mail adresini yazıp şifremi unuttum deyince bir kısmı *** olsa da benim diğer mail hesabımı gösteriyor. Bunu nasıl engellerim? Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer büyük youtube kanalın vs. değerli bir şey o maile kayıtlı değilse çalmaya çalışanlar sadece şifremi unuttuma tıklayıp orda bir şeyler yapanlardır. Eğer dediğim gibi değerli bir şey yoksa rahat ol bir şey olmaz.
Eğer büyük youtube kanalın vs. değerli bir şey o maile kayıtlı değilse çalmaya çalışanlar sadece şifremi unuttuma tıklayıp orda bir şeyler yapanlardır. Eğer dediğim gibi değerli bir şey yoksa rahat ol bir şey olmaz.

Çözüm
Aslında o maile hiçbir önemli şey bağlı değil,ama benim asıl korktuğum bunu çalmaya çalışırken benim asıl mail hesabımın ortaya çıkması ""örn*******gmail.com hesabına kurtarma maili gitti"" diyor,benim mail hesabımın ilk başını buluyor,bunu bir şekilde devam ettirebilir mi yoksa sadece orada debelenip dururlar mi?

Debelenip dururlar, sadece bilmedğin adreslerden gelen mail'leri açma, sil direkt.

Ip no ve konum bilgileri geldi mi.. bana da aynısı yapıldı.

Aradan zaman geçti,şuan tam emin değilim ama galiba konum bilgisi gelmişti. Bende hemen ""bu kişi sizmisiniz?"" Sorusuna hayır demiştim,1-2 kez böyle bildirim geldi,hayır dedim dahs fazla bildirim gelmedi. Anladığım kadarıyla bir cihazda açmaya çalıştığında ve kullanıcı telefonuna gelen izin bildirimini reddettiği zaman daha o cihazdan giriş çalışması yapamıyor. Benim hesabımı almsya çalışan kişi hem laptop hem de telefondan 1 er kez denemisti,gelen bildirimde android veya Windows diye yazıyordu.
Tabi sonuç olarak bunlar boşa çıktı. İlk basta biraz teknolojiye de pek hakim olamadığımız için acaba ne olur diye de korkuyoruz ama yapabilecekleri pek bişey de yok. Benim fake gmailim belliydi,buna şifremi unuttum diye girmeye calisiyorken kurtarma e postası olarks benim asıl gmailim in ilk 3 harfi görünüyordu. O kadar uğraşa uğrasa tek buldukları şey orjinal mail hesabımın ilk 3 harfi oldu,yani paniğe falan gerek yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…