Z Zagro3s Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #1 Gmail hesabımı silmiştim sonra tekrar aktif ettim. Fakat uygulamalardan Instagram Steam gibi onaylama kodu gelmiyor.
Gmail hesabımı silmiştim sonra tekrar aktif ettim. Fakat uygulamalardan Instagram Steam gibi onaylama kodu gelmiyor.
E EsatKa Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.238 Makaleler 2 Çözümler 24 15 Şubat 2023 #2 Zagro3s dedi: Gmail hesabımı silmiştim sonra tekrar aktif ettim. Fakat uygulamalardan Instagram Steam gibi onaylama kodu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam istenmeyen kısmına vs. Bakar mısınız?
Zagro3s dedi: Gmail hesabımı silmiştim sonra tekrar aktif ettim. Fakat uygulamalardan Instagram Steam gibi onaylama kodu gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam istenmeyen kısmına vs. Bakar mısınız?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 15 Şubat 2023 #3 Hesabı sil yükle yapınca kendine gelmesi 1 günü buluyor. Arka arkaya deneme yapmayın. Instagram hesap doğrulamasına yönlendiriyor daha sonra.
Hesabı sil yükle yapınca kendine gelmesi 1 günü buluyor. Arka arkaya deneme yapmayın. Instagram hesap doğrulamasına yönlendiriyor daha sonra.
Z Zagro3s Centipat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #4 576864 dedi: Hesabı sil yükle yapınca kendine gelmesi 1 günü buluyor. Arka arkaya deneme yapmayın. Instagram hesap doğrulamasına yönlendiriyor daha sonra. Genişletmek için tıkla... 1 haftadan fazla oldu AMD vs gibi şeylerden kod geliyor ama oyun ve sosyal medya tarzı şeylerden kod gelmiyor
576864 dedi: Hesabı sil yükle yapınca kendine gelmesi 1 günü buluyor. Arka arkaya deneme yapmayın. Instagram hesap doğrulamasına yönlendiriyor daha sonra. Genişletmek için tıkla... 1 haftadan fazla oldu AMD vs gibi şeylerden kod geliyor ama oyun ve sosyal medya tarzı şeylerden kod gelmiyor