RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #1 Her Google hesabıma bilgisayardan girdiğimde telefona kod gönderiyor daha da uzun sürüyor. Kod gelmesini istemiyorum kapatmak gibi bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2025
Her Google hesabıma bilgisayardan girdiğimde telefona kod gönderiyor daha da uzun sürüyor. Kod gelmesini istemiyorum kapatmak gibi bir şey var mı?
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.469 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 2 adımlı doğrulamanın açık olmasından dolayı olabilir onu kapat öyle dene. Artı 0 Eksi
KS KS RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #3 Yerayay dedi: 2 adımlı doğrulamanın açık olmasından dolayı olabilir onu kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... ben senin ana menüde falan mı karşına çıkıyorum yoksa bilerek mi beni seçiyosun Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: 2 adımlı doğrulamanın açık olmasından dolayı olabilir onu kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... ben senin ana menüde falan mı karşına çıkıyorum yoksa bilerek mi beni seçiyosun
Royce0 Decapat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 592 Çözümler 3 23 Ocak 2025 #4 RashYper dedi: Ben senin ana menüde falan mı karşına çıkıyorum yoksa bilerek mi beni seçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kral adam cevap vermiş bildiği bir konuda. Artı 0 Eksi
RashYper dedi: Ben senin ana menüde falan mı karşına çıkıyorum yoksa bilerek mi beni seçiyorsun. Genişletmek için tıkla... Kral adam cevap vermiş bildiği bir konuda.
KS KS RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 Royce0 dedi: Kral adam cevap vermiş bildiği bir konuda. Genişletmek için tıkla... yok attığım çoğu konuya o cevap veriyo da Yerayay dedi: 2 adımlı doğrulamanın açık olmasından dolayı olabilir onu kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... kapalı zaten 2 adımlı doğrulama Artı 0 Eksi
Royce0 dedi: Kral adam cevap vermiş bildiği bir konuda. Genişletmek için tıkla... yok attığım çoğu konuya o cevap veriyo da Yerayay dedi: 2 adımlı doğrulamanın açık olmasından dolayı olabilir onu kapat öyle dene. Genişletmek için tıkla... kapalı zaten 2 adımlı doğrulama
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.469 Makaleler 11 Çözümler 244 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 RashYper dedi: Kapalı zaten 2 adımlı doğrulama. Genişletmek için tıkla... Mesajın içeriği ne tam olarak? Artı 0 Eksi
RashYper dedi: Kapalı zaten 2 adımlı doğrulama. Genişletmek için tıkla... Mesajın içeriği ne tam olarak?
KS KS RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 Yerayay dedi: Mesajın içeriği ne tam olarak? Genişletmek için tıkla... nasıl yani Artı 0 Eksi