Gmail (oturumun açılamadı - oturumun süresi doldu - hesabınız devre dışı bırakıldı) uyarısı

WhoAmI112431

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, eski bir hesabımı kurtarmaya çalışıyorum giriş yaparken oturumun süresi doldu yazıyor hesabın üstünde ve hesap kurtarmaya girdiğimde hiçbir kurtarma seçeneği sunmadan aşağıdaki sayfaya atıyor:

Dosya Ekleri

• 1720085784778.png
    45 KB · Görüntüleme: 31

Hocam aynı sorunu bende yaşadım 6 ay gibi bir süre maile giriş yapmazsan maili kapatıyorlar. Çok uğraştım açmanın çözümü yok sanırım.

Hocam aynı sorunu bende yaşadım 6 ay gibi bir süre maile giriş yapmazsan maili kapatıyorlar. Çok uğraştım açmanın çözümü yok sanırım.

1 sene falan oldu diye tahmin ediyorum umarım silinmez önemli hesaplarımın bağlı olduğu bir Gmail. Umarım bilen birileri vardır.

1 sene falan oldu diye tahmin ediyorum umarım silinmez önemli hesaplarımın bağlı olduğu bir Gmail. Umarım bilen birileri vardır.

Olmadı Google desteğe yazmayı deneyin. Ben denediğimde açılamaz demişlerdi. Fakat denemekten zarar gelmez. Kuralları değişmiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…