Kutty Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 458 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Arkadaşlar ablamın mailini telefonuma ekledim onun maili ile işim vardı ama onun rehberide benim rehberime eklenmiş. Onun rehberini nasıl telefonumdan nasıl sileceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Arkadaşlar ablamın mailini telefonuma ekledim onun maili ile işim vardı ama onun rehberide benim rehberime eklenmiş. Onun rehberini nasıl telefonumdan nasıl sileceğim?
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 29 Haziran 2021 #2 Google Kişiler uygulamasını indirip uygulamaya istediğin mail ile girip rehberden silebilirsin.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 29 Haziran 2021 #3 Ayni durumu yasamistim ancak istenmeyen maili silip telefonu yeniden baslatinca duzelmisti diye hatirliyorum. Deneyebilirsiniz.
Ayni durumu yasamistim ancak istenmeyen maili silip telefonu yeniden baslatinca duzelmisti diye hatirliyorum. Deneyebilirsiniz.