yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #1 Gmail şifremi değiştirme aşamasında telefonuma kod geliyor fakat bir ileri aşamaya ulaştığım zaman zaten şifresini bilmediğim mail adresine kod yolluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Gmail şifremi değiştirme aşamasında telefonuma kod geliyor fakat bir ileri aşamaya ulaştığım zaman zaten şifresini bilmediğim mail adresine kod yolluyor. Bunu nasıl çözebilirim?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.602 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2022 #2 Hem telefondan hem de diğer mail hesabınızı onaylamak zorundasınız. Yoksa bir bardak soğuk su için.
yusology Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 The Tribal Chief dedi: Hem telefondan hem de diğer mail hesabınızı onaylamak zorundasınız. Yoksa bir bardak soğuk su için. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu zaten şifresini değiştirmek istediğim maile onay kodu yolluyor 2. Bir mail yok.
The Tribal Chief dedi: Hem telefondan hem de diğer mail hesabınızı onaylamak zorundasınız. Yoksa bir bardak soğuk su için. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı şu zaten şifresini değiştirmek istediğim maile onay kodu yolluyor 2. Bir mail yok.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.602 Makaleler 49 Çözümler 12 4 Eylül 2022 #4 yusology dedi: Sıkıntı şu zaten şifresini değiştirmek istediğim maile onay kodu yolluyor 2. Bir mail yok. Genişletmek için tıkla... Mail eklemiş olmadığına emin misiniz? Benim de başıma geldi. Ben kurtardım.
yusology dedi: Sıkıntı şu zaten şifresini değiştirmek istediğim maile onay kodu yolluyor 2. Bir mail yok. Genişletmek için tıkla... Mail eklemiş olmadığına emin misiniz? Benim de başıma geldi. Ben kurtardım.