3 346581 Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 248 28 Ocak 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar eski Gmail hesabımın şifresini unuttum şifrenizi mi unuttunuz dediğimde Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı diyor ne yapabilirim?
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar eski Gmail hesabımın şifresini unuttum şifrenizi mi unuttunuz dediğimde Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı diyor ne yapabilirim?
Rodok Nişancısı Kilopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 2.143 Çözümler 1 Yer İzmir 28 Ocak 2022 #2 Telefon numarası veya kurtarma epostanız yoksa pek bir şey yapamazsınız.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.021 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 Rodok Nişancısı dedi: Telefon numarası veya kurtarma epostanız yoksa pek bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum eğer yoksa geçmiş olsun.
Rodok Nişancısı dedi: Telefon numarası veya kurtarma epostanız yoksa pek bir şey yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum eğer yoksa geçmiş olsun.