wyrath Decapat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 228 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2022 #1 Klasik bir şekilde mail şifremi unuttum ve mailime telefon numaram bağlı telefonuma kod istiyorum. Kodu girdikten sonra şifresini unuttuğum maile doğrulama kodu gittiğini söylüyor. E ben zaten o maile girmeye çalışıyorum. Nasıl gireceğim bu maile? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2022
Klasik bir şekilde mail şifremi unuttum ve mailime telefon numaram bağlı telefonuma kod istiyorum. Kodu girdikten sonra şifresini unuttuğum maile doğrulama kodu gittiğini söylüyor. E ben zaten o maile girmeye çalışıyorum. Nasıl gireceğim bu maile?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.360 Makaleler 49 Çözümler 12 29 Eylül 2022 #2 Google'da; telefona ve diğer kullandığınız hesaptan doğrulama ister. Bu yüzden ikisini de onaylatmak gerekir. Aksi halde giremezsin.
Google'da; telefona ve diğer kullandığınız hesaptan doğrulama ister. Bu yüzden ikisini de onaylatmak gerekir. Aksi halde giremezsin.