Gmail şifresi unutulan hesaba nasıl erişilir?

ForestAcar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar hayırlı akşamlar herkese Gmail hesabımın şifresini unuttum kurtarmak için şifremi unuttum seçeneğine giriyorum. Kayıtlı telefon numarasını kullanmıyorumç fakat kurtarma telefon numarasına kullandığım numarayı eklemişim ve tıkladığımda bir kod geliyor. Giriyorum ama daha sonra şifresini unuttuğum Gmail hesabıma kod yolluyor. Akıl mantık uyduramadım. Şifresini unuttuğum giremediğim hesaba kod yolluyor. Bir el atar mısınız rica etsem?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241026_210012_Google Play services.jpg
    Screenshot_20241026_210012_Google Play services.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 67
Şifresini unuttuğunuz Gmail hesabına kod yollaması hiç mantıklı değil ama kurtarma hesabı eklediyseniz ona kod yolluyor olabilir. Tekrar kontrol edin ve gerçekten unuttuğunuz hesaba kod yolluyorsa ve başka hesap kurtarma seçeneği yoksa erişmeniz imkansız hale gelebilir.

Şifresini unuttuğunuz Gmail hesabına kod yollaması hiç mantıklı değil ama kurtarma hesabı eklediyseniz ona kod yolluyor olabilir. Tekrar kontrol edin ve gerçekten unuttuğunuz hesaba kod yolluyorsa ve başka hesap kurtarma seçeneği yoksa erişmeniz imkansız hale gelebilir.

Kurtarma hesabı eklememişim telefon numarası var ve ona kod yolluyor fakat daha sonrasında tekrardan şifresini unuttuğum hesaba kod yolluyor.

Instagram şifresini unutup hesaba giriş imkanı olmayınca selfie ile kimlik doğrulaması talebinde bulunuyor, aynısını Google'da talep ediyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim çünkü bu seçeneği gördüğüm bayağı önceydi.

Pekala hocam denemekten zarar gelmez eyvallah.

Instagram şifresini unutup hesaba giriş imkanı olmayınca selfie ile kimlik doğrulaması talebinde bulunuyor, aynısını Google'da talep ediyor diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim çünkü bu seçeneği gördüğüm bayağı önceydi.

Yok hocam galiba hesap gg şimdi aklıma geldi acaba kurtarma e postası olarak yine aynı hesabı eklemiş olabilir miyim diye aklıma geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı