Melih Şahinoğlu Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 52 14 Temmuz 2020 #1 2 Ay önce telefonumu sıfırladım. Gmail şifremi unuttuğum için giremiyorum. Telefona kod geliyor doğruluyorum ama hesabın size ait olduğu doğrulanamadı diyor. Tüm hesaplarım buna bağlı kurtarmanın başka yolu varımdır. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 14 Temmuz 2020
2 Ay önce telefonumu sıfırladım. Gmail şifremi unuttuğum için giremiyorum. Telefona kod geliyor doğruluyorum ama hesabın size ait olduğu doğrulanamadı diyor. Tüm hesaplarım buna bağlı kurtarmanın başka yolu varımdır. Şimdiden teşekkürler.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2020 #2 Gmail hesabınız herhangi bir telefon numarasına bağlı mı? Bağlı değilse kurtarmak biraz zor.
Melih Şahinoğlu Femtopat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 52 14 Temmuz 2020 #3 Bağlı ama dediğim gibi hesabın size ait olduğu doğrulama adı diyip eposta istiyor. Biz size geri dönüncez diyor.
Bağlı ama dediğim gibi hesabın size ait olduğu doğrulama adı diyip eposta istiyor. Biz size geri dönüncez diyor.
H Huratiye Femtopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 6 9 Eylül 2020 #4 Telefon bölümünü geçin orada kurtarma e-postası, son hatırladığın şifre bölümleri var. Oradan denersin.
Telefon bölümünü geçin orada kurtarma e-postası, son hatırladığın şifre bölümleri var. Oradan denersin.