aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #11 Malwarebytes ile tarattım 4 tehdit buldu
Sultan Hakim Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 274 3 Ağustos 2022 #12 aionthearete dedi: Malwarebytes ile tarattım 4 tehdit buldu Eki Görüntüle 1472705 Genişletmek için tıkla... Hepsini silin.
aionthearete dedi: Malwarebytes ile tarattım 4 tehdit buldu Eki Görüntüle 1472705 Genişletmek için tıkla... Hepsini silin.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #13 YigiTZ0 dedi: Hocam bu olay olduktan sonra mı format attınız yoksa olay olmadan önce mi? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs girdiğini anladığım anda kapadım bilgisayarı ve format attım bu uyarı tam emin değilim ama 10-15 saat sonra geldi. Sultan Hakim dedi: Hepsini silin. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam.
YigiTZ0 dedi: Hocam bu olay olduktan sonra mı format attınız yoksa olay olmadan önce mi? Genişletmek için tıkla... Hocam virüs girdiğini anladığım anda kapadım bilgisayarı ve format attım bu uyarı tam emin değilim ama 10-15 saat sonra geldi. Sultan Hakim dedi: Hepsini silin. Genişletmek için tıkla... Sildim hocam.
Sultan Hakim Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 274 3 Ağustos 2022 #14 aionthearete dedi: Hocam virüs girdiğini anladığım anda kapadım bilgisayarı ve format attım bu uyarı tam emin değilim ama 10-15 saat sonra geldi. Sildim hocam. Genişletmek için tıkla... Son olarak Gmail şifrenizi değiştirirseniz sıkıntı kalmayacaktır.
aionthearete dedi: Hocam virüs girdiğini anladığım anda kapadım bilgisayarı ve format attım bu uyarı tam emin değilim ama 10-15 saat sonra geldi. Sildim hocam. Genişletmek için tıkla... Son olarak Gmail şifrenizi değiştirirseniz sıkıntı kalmayacaktır.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #15 Sultan Hakim dedi: Son olarak Gmail şifrenizi değiştirirseniz sıkıntı kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... 4 kere falan değiştirdim ama tekrar değiştirebilirim.
Sultan Hakim dedi: Son olarak Gmail şifrenizi değiştirirseniz sıkıntı kalmayacaktır. Genişletmek için tıkla... 4 kere falan değiştirdim ama tekrar değiştirebilirim.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #17 Hocam uyarı hala duruyor normal mi? Sultan Hakim dedi: Gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımda hala uyarı duruyor pc de hesabımdan komple çıkış yaptım anında gitmemesi normal mi? Son düzenleme: 3 Ağustos 2022
Hocam uyarı hala duruyor normal mi? Sultan Hakim dedi: Gerek yok hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hesabımda hala uyarı duruyor pc de hesabımdan komple çıkış yaptım anında gitmemesi normal mi?
Sultan Hakim Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 274 3 Ağustos 2022 #18 aionthearete dedi: Hocam uyarı hala duruyor normal mi? Hocam hesabımda hala uyarı duruyor pc de hesabımdan komple çıkış yaptım anında gitmemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen normal. Sultan Hakim dedi: Muhtemelen normal. Genişletmek için tıkla... Bir daha girin.
aionthearete dedi: Hocam uyarı hala duruyor normal mi? Hocam hesabımda hala uyarı duruyor pc de hesabımdan komple çıkış yaptım anında gitmemesi normal mi? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen normal. Sultan Hakim dedi: Muhtemelen normal. Genişletmek için tıkla... Bir daha girin.