Gmail sürekli çalınıyor

Hocam en iyi şey en az 5-6 AV indirip tam tarama yapmak.Hala birşey çıkmazsa Format en sağlıklısı.

Reis format attım fakat yine aynı.
çok düşük bir ihtimal fakat direkt Wifi üzerinden virüs de olabilir.Veya tamire götürdüyseniz PC parçası olarak eklenmiş olabilir.İkiside düşük fakat olabilecek ihtimaller.

Çok düşük bir ihtimal fakat direkt Wi-Fi üzerinden virüs de olabilir. Veya tamire götürdüyseniz PC parçası olarak eklenmiş olabilir. İkisi de düşük fakat olabilecek ihtimaller.

PC götürdüm fakat tanıdık birisi hem de çok yakın Wi-Fi üzerindeki virüs ü nasıl anlayacağız.

PC götürdüm fakat tanıdık birisi hem de çok yakın Wi-Fi üzerindeki virüs ü nasıl anlayacağız.
Hocam önceden virüs yediniz mi Wifi bağlıyken veya Rat yediniz mi?

Yeni wifi alıp denersiniz.Tekrar aynıysa Pc değiştirmeye kadar gidebilir.

Hocam önceden virüs yediniz mi Wi-Fi bağlıyken veya RAT yediniz mi?

Yeni Wi-Fi alıp denersiniz. Tekrar aynıysa PC değiştirmeye kadar gidebilir.

Önceden virüs yedim ve ardından format attım ama o zamanlar çalınma durumu yoktu ve şimdi hesabıma giren kişi benimle aynı şehirde.

Yok girmedim ve bu giren kişi 3 Mart'ta girmeye başladı.
Hocam kesin eminsiniz değil mi?Birilerine şifre falan vermedin eminsin değil mi?O zaman Bilgisayarda falan bir sorun var sanırım.AV'nin bile görmediği bir virüsü silmek fazla zor olur.

Hocam kesin eminsiniz değil mi? Birilerine şifre falan vermedin eminsin değil mi? O zaman bilgisayarda falan bir sorun var sanırım. Av'nin bile görmediği bir virüsü silmek fazla zor olur.

Eminim hocam kimseye vermedim ve anlamadım nasıl girdiğini dediğim gibi 1 ay önce girmeye başladı Gmail'ime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…