Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #31 LiXR dedi: Gmail'ine erişimi var o zaman. Sağlam virüsmüş. Genişletmek için tıkla... Reis dediğim gibi virüs yok hiçbir şekilde ama nasıl giriyor bilmiyorum.
LiXR dedi: Gmail'ine erişimi var o zaman. Sağlam virüsmüş. Genişletmek için tıkla... Reis dediğim gibi virüs yok hiçbir şekilde ama nasıl giriyor bilmiyorum.
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #32 Smileee454 dedi: Reis dediğim gibi virüs yok hiçbir şekilde ama nasıl giriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kral kesin olarak virüs var sadece o kadar güçlü ki AV'ler bunu bulamıyor.Format atıp Gmail'ini değiştir.
Smileee454 dedi: Reis dediğim gibi virüs yok hiçbir şekilde ama nasıl giriyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kral kesin olarak virüs var sadece o kadar güçlü ki AV'ler bunu bulamıyor.Format atıp Gmail'ini değiştir.
Smileee454 Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #33 healwaysdie dedi: Kral kesin olarak virüs var sadece o kadar güçlü ki Av'ler bunu bulamıyor. Format atıp Gmail'ini değiştir. Genişletmek için tıkla... Reis dediğim gibi PC de virüs yok yeni format attım ve hiçbir şey indirmedim doğru düzgün.
healwaysdie dedi: Kral kesin olarak virüs var sadece o kadar güçlü ki Av'ler bunu bulamıyor. Format atıp Gmail'ini değiştir. Genişletmek için tıkla... Reis dediğim gibi PC de virüs yok yeni format attım ve hiçbir şey indirmedim doğru düzgün.