Fırat avcı Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 Gmail tanımadık cihaz diye sorun alıyorum. Telefona format attım iki adım ile doğrulamayı açmışım. Giremiyorum.
Gmail tanımadık cihaz diye sorun alıyorum. Telefona format attım iki adım ile doğrulamayı açmışım. Giremiyorum.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #2 Neden giremiyorsun iki adımlı doğrulamayı kullan. Artı 0 Eksi
KS KS Fırat avcı Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #3 Telefona format attım iki adımla doğrulama açıkdiye giremedim hesap askıya alındı Google ın tanımadığı cihaz hatası veriyor Artı 0 Eksi
Telefona format attım iki adımla doğrulama açıkdiye giremedim hesap askıya alındı Google ın tanımadığı cihaz hatası veriyor
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 17 Mayıs 2022 #4 Fırat avcı dedi: Telefona format attım iki adımla doğrulama açıkdiye giremedim hesap askıya alındı Google'ın tanımadığı cihaz hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... SMS ile doğrulama yok mu? Artı 0 Eksi
Fırat avcı dedi: Telefona format attım iki adımla doğrulama açıkdiye giremedim hesap askıya alındı Google'ın tanımadığı cihaz hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... SMS ile doğrulama yok mu?
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #5 Şu konulara bakın. Fix common issues with 2-Step Verification - Google Account Help Lost or stolen phone We recommend you: Sign out of the lost or stolen phone. Change your Google Account password. You have several w support.google.com Can't sign in to your Google Account - Gmail Help Artı 0 Eksi
Şu konulara bakın. Fix common issues with 2-Step Verification - Google Account Help Lost or stolen phone We recommend you: Sign out of the lost or stolen phone. Change your Google Account password. You have several w support.google.com Can't sign in to your Google Account - Gmail Help
KS KS Fırat avcı Yoctopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #6 Maalesef olmuyor Artı 0 Eksi