Gmail yönlendirme yapmak

Veysel35

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Başlık çok uzun olmasın diye asıl anlatmaya çalıştığımı başlığa ekleyemedim. Arkadaşlar Gmail hesabım 10 yıldır kullandığım hesap ama nick benim adım değil değiştirmek istedim ama olmuyormuş. Ben de yönledirme çözümü olduğunu gördüm. Şimdi benim hesabımda Hotmail uzantılı kurtarma e postası var onu yönlendirme hesabı olarak kullansam uygulama Save'leri gider mi? Örneğin coc kariyeri. 10 yıllık hesap olduğu için sıkıntı çıksın istemiyorum. İsim benimle alakasız olunca değiştirmek istedim. Normalde kurtarma e postasıyla da girebiliyorum Gmail'e ama ben isim olarak da Google Play olsun vb birçok uygulamada Hotmail hesabım görünsün istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    24,1 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba @Veysel35 ,
Bu kısımda görmüş olduğun yönlendirme tahmin ettiğin gibi bir yönlendirme şekli değil. Buraya ekleyeceğin yönlendirme mailini iki amaçla kullanabilirsin.
  1. Gmail hesabının gelen kutusuna düşen mailleri bir başka mail hesabına yönlendirmek.
  2. Birden fazla mailin vardır ve tek bir e-posta hesabı altında maillerini görmek istersin, dolayısıyla aktif olarak kullandığın mail hesabına yönlendirirsin. (Örn: iş, okul e-posta hesabı)
Sahip olduğun gmail hesabına yönlendirme eklediğin taktirde, bu e-posta hesabına gelen mailler yönlendirilmesini tercih ettiğin mail hesabına transfer edilecektir, yönlendirilecektir. Dolayısıyla diğer uygulamalarda gmail hesabın görünmeye devam edecektir. Coc hesabın için gelen aktif mailler önce gmail hesabına gelecek daha sonra yönlendirilmesini tercih ettiğin mail hesabına da düşecektir.

Önerebileceğim bir diğer yöntem ise, yeni bir gmail hesabı oluşturarak oyun, uygulama ve internet sitelerindeki eski mail adresini yenisi ile değiştirerek güncellemek olacaktır.

İyi forumlar.

son önerinizi nasıl yapabilirm?

son önerinizi nasıl yapabilirm?
İstediğiniz bir mail sağlayıcısından (gmail, outlook vb) kendinize uygun yeni bir mail hesabı oluşturun. Daha sonra diğer uygulamaların mail ayarları kısmına giderek eposta adresinizi yeni adresiniz ile güncelleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…