R R. Erdem Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 15:00 #1 Dostlar hesaplardan girmiş olmama rağmen Gmail'imdeki rehberim IPhone'a yüklenmedi. Telefonu kurduktan sonra eski telefonumdan sonradan Gmail'ime kişileri kaydettiğimden dolayı olabilir mi? Çözüm sunar mısınız?
Dostlar hesaplardan girmiş olmama rağmen Gmail'imdeki rehberim IPhone'a yüklenmedi. Telefonu kurduktan sonra eski telefonumdan sonradan Gmail'ime kişileri kaydettiğimden dolayı olabilir mi? Çözüm sunar mısınız?
Çözüm R R R. Erdem Cuma 12:29 tolgauzerr dedi: Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Android'imden elle tekrardan senkronize ettim öyle düzeldi.
tolgauzerr dedi: Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Android'imden elle tekrardan senkronize ettim öyle düzeldi.
tolgauzerr Decapat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 336 Çözümler 5 Perşembe 16:41 #2 Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat. Dosya Ekleri IMG_2651.jpeg 62,6 KB · Görüntüleme: 6 Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 12:35 Artı 0 Eksi
Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat.
KS KS R R. Erdem Femtopat Katılım 3 Temmuz 2025 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 12:29 #3 tolgauzerr dedi: Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Android'imden elle tekrardan senkronize ettim öyle düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: Cuma 12:35 Artı 0 Eksi Çözüm
tolgauzerr dedi: Evet ondan olabilir ayarlar > mail > hesaplar > Gmail > kişiler seçeneğini kapatıp tekrar aç, tekrar başlat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, Android'imden elle tekrardan senkronize ettim öyle düzeldi.