Hiç bir yere kayıt olmamış olabilirsiniz. Yani sitelerden mail falan istiyorsanız muhtemelen öyledir.E-posta gelmiyor, posta kutumu temizledim fakat halen mesaj gelmiyor. Sorun ne?
Kod gönderiyorum Gmail'e, gelmiyor kod.Hiç bir yere kayıt olmamış olabilirsiniz. Yani sitelerden mail falan istiyorsanız muhtemelen öyledir.
Bir siteye üye oldunuz ve sanırım site doğrulama istiyor .Öyle anladım .Spama düşmüş olabilir mail ?E-posta gelmiyor, posta kutumu temizledim fakat halen mesaj gelmiyor. Sorun ne?
Muhtemelen websitesi ile alakalıdır. Veya mail adresinizi hatalı girmişsinizdir.Kod gönderiyorum Gmail'e, gelmiyor kod.
Bir siteye üye oldunuz ve sanırım site doğrulama istiyor. Öyle anladım. Spama düşmüş olabilir mail?
Muhtemelen web sitesi ile alakalıdır. Veya mail adresinizi hatalı girmişsinizdir.
Hangi site için kod gelmesi lazım?Spama baktım fakat Orada'da görünmüyor.
Mail adresim doğru.
Hangi site için kod gelmesi lazım?
O meta'nın sistemlerinde falan sorun var galiba. Doğrulama kodu istediğinde hep aynı şeyi gönderiyor veya hiç göndermiyor.Site için değil, örnek vereyim Instagram'da şifremi unutmuştum kod göndermeyi denedim fakat gelmiyordu, bunun gibi yani.
Site için değil, örnek vereyim Instagram'da şifremi unutmuştum kod göndermeyi denedim fakat gelmiyordu, bunun gibi yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.