Gmail'e erişilemiyor

viiikboncuk

Centipat
Daha fazla  
Ablama yeni telefon aldık, eski telefonunu sıfırladık ve telefon Google hesabı istiyor. O hesaba ulaşamıyoruz. Hesaba giriş yapmaya çalışırken “Google, başkasının hesabına izinsiz giriş yapmayı denediğinizi anladı” diyor. Ama gerçekten bizim hesabımız, herhangi başka bir cihaza da bağlı değil. Şifresini de hatırlamıyoruz, herhangi bir kurtarma adresi ve telefon numarası da eklememiştik. Birisi yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablama yeni telefon aldık, eski telefonunu sıfırladık ve telefon Google hesabı istiyor. O hesaba ulaşamıyoruz. Hesaba giriş yapmaya çalışırken “Google, başkasının hesabına izinsiz giriş yapmayı denediğinizi anladı” diyor. Ama gerçekten bizim hesabımız, herhangi başka bir cihaza da bağlı değil. Şifresini de hatırlamıyoruz, herhangi bir kurtarma adresi ve telefon numarası da eklememiştik. Birisi yardım edebilirse sevinirim.
Eski cihazı sıfırlamadan önce hesaptan cihazı silmeniz gerekiyordu, bir kaç gün sonra google o telefondan giriş yapılmadığını anlayınca o seçenek kalkar giriş yapabilirsiniz, bir çok kez deneyimledim. DÜZENLEME: Şifreyi bilmediğinizi okumamıştım, maalesef geçmiş olsun. Şifreyi unuttum kısmını deneyin bir seçenek çıkıyorsa bi umut belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı