Yu5uf.B Kilopat Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Ben Gmail hesabıma giremiyorum. Telefon numaramı değiştirdim ve onay kodu eski telefonuma geliyor. Ne yapmam lazım?
Merhaba. Ben Gmail hesabıma giremiyorum. Telefon numaramı değiştirdim ve onay kodu eski telefonuma geliyor. Ne yapmam lazım?
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.587 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Mayıs 2024 #2 O onay kodu almadan girmen imkansız. Google'ın kuralları çok katı. Bir bardak soğuk su iyi gider.
Yu5uf.B Kilopat Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #3 The Tribal Chief dedi: O onay kodu almadan girmen imkansız. Google'ın kuralları çok katı. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Peki YT premium iptal edebilir miyim? İkinci bir Gmail hesabım var önemli olan YT premium o Gmail'e bağlı. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2024
The Tribal Chief dedi: O onay kodu almadan girmen imkansız. Google'ın kuralları çok katı. Bir bardak soğuk su iyi gider. Genişletmek için tıkla... Peki YT premium iptal edebilir miyim? İkinci bir Gmail hesabım var önemli olan YT premium o Gmail'e bağlı.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.587 Makaleler 49 Çözümler 12 9 Mayıs 2024 #4 Yu5uf.B dedi: Peki YT premium iptal edebilir miyim? İkinci bir Gmail hesabım var önemli olan YT premium o Gmail'e bağlı. Genişletmek için tıkla... O kadar derin bilmiyorum.
Yu5uf.B dedi: Peki YT premium iptal edebilir miyim? İkinci bir Gmail hesabım var önemli olan YT premium o Gmail'e bağlı. Genişletmek için tıkla... O kadar derin bilmiyorum.