Laptopa format attım. Kurulum sonrasında email ile girince otomatik lisansı etkinleştiriyor. Bunu istemiyorum. Email girmeden etkinleştirmeyi nasıl yapabilirim?
Laptopu kardeşime vereceğim kendi mailim gözüksün istemiyorum.
Kurulumu internet bağlamadan yaparsanız yerel hesap kullanıyor diye biliyorum. Bunu deneyebilirsiniz. Kurulum sonrası masaüstünde kontrol size geçmeden internet bağlamayın. Zaten en sağlıklı format internetsiz atılıyor maalesef
Kurulumu internet bağlamadan yaparsanız yerel hesap kullanıyor diye biliyorum. Bunu deneyebilirsiniz. Zaten en sağlıklı format internetsiz atılıyor maalesef
hocam sorun o değil ben lisans etkileştirme yapmıyorum en son mecbur bi hesap girmem gerekiyor onu girince oto etkinleştirme yapıyor.
Mail girmeden etkinleştirmeyi nasıl yapabilirim?
hocam sorun o değil ben lisans etkileştirme yapmıyorum en son mecbur bi hesap girmem gerekiyor onu girince oto etkinleştirme yapıyor.
Mail girmeden etkinleştirmeyi nasıl yapabilirim?
Bilgisayara gömülü windows ve sürümü kullanıyorsanız öyle ayarlanmıştır yapacak bir şey yok başka iso ile format atıp o ayarı aşmanız lazım. Bir de yedek ve geri kurtarma adı altında diskiniz 3 ya da daha fazla bölüme ayrılıp orada lisans anahtarı tutuluyor olabilir. Önerim diski kendiniz elle bölümlendirmeniz, bu tip sorunlar yaşamamak için. Eğer orada bulunan lisans anahtarı sizin için çok önemliyse bir yere not alın yine bulunsun elinizin altında