Steam Gmail'e kod gelmiyor

faikpkr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayara format attım ve format attıktan sonra Steam'e girmeye çalıştım giremeyince şifre değiştirme ekranına geldim Gmail hesabımı kod geldi diyor ama hesaba kod gelmiyor o yüzden hesaba giremiyorum.

Not: Gmail hesabım diğer uygulama ve sitelerde çalışıyor bir tek Steam'de çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bilgisayara format attım ve format attıktan sonra Steam'e girmeye çalıştım giremeyince şifre değiştirme ekranına geldim Gmail hesabımı kod geldi diyor ama hesaba kod gelmiyor o yüzden hesaba giremiyorum.

Not: Gmail hesabım diğer uygulama ve sitelerde çalışıyor bir tek Steam'de çalışmıyor.

Spam veya çöp kutusuna baktınız mı?

Spam veya çöp kutusuna baktınız mı?
kk alah senden razı olsun çok sağol yardım ettiğin için oldu benim hiç aklımaw gelmemişti spam kutusuna bakmak birde şey sorucam mesela bidaha steamden meseaj gelin hep spam kutusunda mı olucak bunu normal gmail kutusuna atmanın bir yolu varmı

Kk alah senden razı olsun çok sağ ol yardım ettiğin için oldu benim hiç aklımaw gelmemişti spam kutusuna bakmak bir de şey soracağım mesela bir daha Steam'den meseaj gelin hep spam kutusunda mı olacak bunu normal Gmail kutusuna atmanın bir yolu var mı?

Spamda buldun mu, bulduysan sıkıntı yok ama kesin olarak bilmemekle birlikte zaman zaman bu sorunu yaşayabilirsin çünkü ben de aynısını yaşadım. Arada bir oluyor spam kutusuna gitmesi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı