Gmail'e ulaşılmıyor

Arda_1905

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır bu Gmail'e girmiyorum ve girmem lazımdı ve Gmail'in kayıtlı olduğu tek yer eski telefonum. Eski telefonumu aldım Gmail'e girdim fakat bu görselle karşılaştım, sonra YouTube'a girdim hesap duruyor ama hiçbir şey yapamıyorum bu görsel var. Hesap silinmiş mi? Ne yapmam lazım?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-01 200101.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-01 200101.png
    54,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Ekran görüntüsü 2025-06-01 200048.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-01 200048.png
    73,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzun zamandır bu Gmail'e girmiyorum ve girmem lazımdı ve Gmail'in kayıtlı olduğu tek yer eski telefonum. Eski telefonumu aldım Gmail'e girdim fakat bu görselle karşılaştım, sonra YouTube'a girdim hesap duruyor ama hiçbir şey yapamıyorum bu görsel var. Hesap silinmiş mi? Ne yapmam lazım?
Ayarlar'a girip Uygulamalar kısmında Gmail uygulamasını bulup önbelleği ve verileri temizleyip tekrardan dener misin?

nasıl yaptın hocam?
Hocam Google desteğe ulaşmayı denedim, olmadı çünkü öyle bir hizmet bile yok. Kurtarma e-postan yoksa tek şansın şifre sallamak, bazen şifreyi doğru girince bile "Google, hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı" diye uyarı veriyordu ve kurtaramıyordun yine. Bir kere o uyarıyı vermedi ve hesabı kurtardım bu kadar. Sadece şans lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı