X Xerox12 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Chrome tarayıcısına giriyorum oradan Gmail hesabıma giriş yapıyorum sonra tarayıcıyı kapatıp açtığında giriş yaptığım hesabım gidiyor ve her tarayıcıyı kapattığımda Gmail'imi tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
Chrome tarayıcısına giriyorum oradan Gmail hesabıma giriş yapıyorum sonra tarayıcıyı kapatıp açtığında giriş yaptığım hesabım gidiyor ve her tarayıcıyı kapattığımda Gmail'imi tekrar girmek zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #2 Şifre ile girmiyorsan ondan oluyordur. Artı 0 Eksi
KS KS X Xerox12 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #3 Hocam şifre ile giriyorum fakat tarayıcıyı kapattığımda gmailler resetleniyor Artı 0 Eksi
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #4 Hangi tarayıcı ile giriyorsun? Chrome ise Firefox ile girmeyi dene bakalım. Artı 0 Eksi
KS KS X Xerox12 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 Yok hocam gene gitti gmail hesabına girdim kontrol amaçlı kapatıp tekrar açayım dedim ama gmail hesabı gene gitti Artı 0 Eksi
Yok hocam gene gitti gmail hesabına girdim kontrol amaçlı kapatıp tekrar açayım dedim ama gmail hesabı gene gitti
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #6 Şu adamın yaptıklarını taklit et bakalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şu adamın yaptıklarını taklit et bakalım: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS X Xerox12 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 Hocam başlıktan anladığım kadarıyla benim problemim bu olursa dönerim Hocam gene olmadı Artı 0 Eksi
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 27 Haziran 2024 #8 Xerox12 dedi: Hocam başlıktan anladığım kadarıyla benim problemim bu olursa dönerim Hocam gene olmadı Genişletmek için tıkla... Yaşadığın sorunu google translate ile çevir ve aratırken sonuna "reddit" yaz, seninle aynı sorunu yaşayan varsa belki çözümünü yazmıştır. Artı 0 Eksi
Xerox12 dedi: Hocam başlıktan anladığım kadarıyla benim problemim bu olursa dönerim Hocam gene olmadı Genişletmek için tıkla... Yaşadığın sorunu google translate ile çevir ve aratırken sonuna "reddit" yaz, seninle aynı sorunu yaşayan varsa belki çözümünü yazmıştır.