DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar telefonumun ekranını böyle olmaya başladı. Telefonu kullanamıyorum. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2015
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.539 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 16 Temmuz 2015 #2 Kitkat betamı bu ? öyleyse full sürüme yükselt. Custom ROM ise stock atarak çözebilirsin.
DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2015 #3 Yaşar Portakal dedi: Kitkat betamı bu ? öyleyse full sürüme yükselt. Custom ROM ise stock atarak çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım fakat sorun hala düzelmedi ?
Yaşar Portakal dedi: Kitkat betamı bu ? öyleyse full sürüme yükselt. Custom ROM ise stock atarak çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım fakat sorun hala düzelmedi ?
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.539 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 20 Temmuz 2015 #4 Stock ROM kurdun ve sorun devam ediyormu ? Bu mümkün değil stock ile çözülmediyse sorun donanımdadır.
Stock ROM kurdun ve sorun devam ediyormu ? Bu mümkün değil stock ile çözülmediyse sorun donanımdadır.
DeeJMert Kilopat Katılım 8 Mart 2015 Mesajlar 314 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2015 #5 Yaşar Portakal dedi: Stock ROM kurdun ve sorun devam ediyormu ? Bu mümkün değil stock ile çözülmediyse sorun donanımdadır. Genişletmek için tıkla... Aynen kurdum düzelmedi. Donanımsal sorun olabilir. Teşekkürler yardımını için.
Yaşar Portakal dedi: Stock ROM kurdun ve sorun devam ediyormu ? Bu mümkün değil stock ile çözülmediyse sorun donanımdadır. Genişletmek için tıkla... Aynen kurdum düzelmedi. Donanımsal sorun olabilir. Teşekkürler yardımını için.