alicebbar Megapat Katılım 8 Eylül 2013 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebeci 29 Mayıs 2014 #41 Uton dedi: Bizzat kullandım. 6 ay sonra çöp. Acayip kasma yaptı. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım doğrusu, bizim abinin ki uzun zamandır elinde, hiç bir sıkıntısı da olmadı.
Uton dedi: Bizzat kullandım. 6 ay sonra çöp. Acayip kasma yaptı. Genişletmek için tıkla... Şaşırdım doğrusu, bizim abinin ki uzun zamandır elinde, hiç bir sıkıntısı da olmadı.
Battleship353 Hectopat Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 443 Makaleler 1 Yer İzmir / Karşıyaka Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şu an Öğrenciyim ama Yazılım Mühendisi 29 Mayıs 2014 #42 Ömer Erten dedi: Ben Ankara diyorum sen Amerika. Kardeşim performans dedim dayanıklılık değil. Note 3'ten daha performanslı GMD Elite. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun ? yoksa dandik sistem karşılaştırmalarına dayanarak mı söylüyorsun bunu ? Note 3'te 4x4 = Toplamda 8 çekirdekli 1.9 ve 1.3 hızında 2 adet işlemci var . Düşün artık hangisi daha performanslı ?
Ömer Erten dedi: Ben Ankara diyorum sen Amerika. Kardeşim performans dedim dayanıklılık değil. Note 3'ten daha performanslı GMD Elite. Genişletmek için tıkla... Dalgamı geçiyorsun ? yoksa dandik sistem karşılaştırmalarına dayanarak mı söylüyorsun bunu ? Note 3'te 4x4 = Toplamda 8 çekirdekli 1.9 ve 1.3 hızında 2 adet işlemci var . Düşün artık hangisi daha performanslı ?
H Hastai Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #43 GMD Elite 2,5 gHz. 4 çekirdek. Note 3 de 1,9 gHz 4 çekirdek. Elite daha iyi. Elite'in kötü yanı sistem değil. Malzeme, ekran, arayüz, dayanıklılık...
GMD Elite 2,5 gHz. 4 çekirdek. Note 3 de 1,9 gHz 4 çekirdek. Elite daha iyi. Elite'in kötü yanı sistem değil. Malzeme, ekran, arayüz, dayanıklılık...