Resitall Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #1 Merhaba, GMK67 almayı düşünüyorum ve keycap almayı düşünüyorum. Aklımda iki tane keycap var fakat bunları almak yerine bir tane daha kaliteli bir şey alasım da gelmiyor değil. PBT Keycap XDA sterk gesublimeerde technologie gepersonaliseerde sleutelkappen voor Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu ikisini almayı düşünüyorum. İlk attıgım linkten cotton candy theme olan rengi alacağım. Sizce ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024
Merhaba, GMK67 almayı düşünüyorum ve keycap almayı düşünüyorum. Aklımda iki tane keycap var fakat bunları almak yerine bir tane daha kaliteli bir şey alasım da gelmiyor değil. PBT Keycap XDA sterk gesublimeerde technologie gepersonaliseerde sleutelkappen voor Cherry MX Switch Game Mechanical Keyboard - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com PBT Keycap Minimalistisch Zwart Wit Japanse Keycaps Cherry Profile 129-toetsen voor mechanisch en optisch gamingtoetsenbord - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Bu ikisini almayı düşünüyorum. İlk attıgım linkten cotton candy theme olan rengi alacağım. Sizce ne yapmalıyım?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Ocak 2024 #2 GMK Double Shot keyCaps Cherry Profiel PBT Materiaal Rode Samurai 8008 Botanische Shoko Olivia Voor Mechanisch Toetsenbord 6.25u 7u - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
GMK Double Shot keyCaps Cherry Profiel PBT Materiaal Rode Samurai 8008 Botanische Shoko Olivia Voor Mechanisch Toetsenbord 6.25u 7u - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com
Resitall Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #3 382019 dedi: GMK Double Shot keyCaps Cherry Profiel PBT Materiaal Rode Samurai 8008 Botanische Shoko Olivia Voor Mechanisch Toetsenbord 6.25u 7u - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak bir tık daha pahalı ve kaliteli olanı varsa atar mısın?
382019 dedi: GMK Double Shot keyCaps Cherry Profiel PBT Materiaal Rode Samurai 8008 Botanische Shoko Olivia Voor Mechanisch Toetsenbord 6.25u 7u - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Fiyat olarak bir tık daha pahalı ve kaliteli olanı varsa atar mısın?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 16 Ocak 2024 #4 Resitall dedi: Fiyat olarak bir tık daha pahalı ve kaliteli olanı varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam vergiyle zaten 829 TL bu ürün.
Resitall dedi: Fiyat olarak bir tık daha pahalı ve kaliteli olanı varsa atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam vergiyle zaten 829 TL bu ürün.
Resitall Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2024 #5 382019 dedi: Hocam vergiyle zaten 829 TL bu ürün. Genişletmek için tıkla... Bu benim attıklarımdan kalitelidir degil mi hocam?
382019 dedi: Hocam vergiyle zaten 829 TL bu ürün. Genişletmek için tıkla... Bu benim attıklarımdan kalitelidir degil mi hocam?
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.091 Makaleler 7 Çözümler 23 16 Ocak 2024 #6 Resitall dedi: Bu benim attıklarımdan kalitelidir degil mi hocam? Genişletmek için tıkla... AliExpress'te random almak yerine keycaps satan mağazalardan alsan daha iyi değil mi? 500TL'ye düzgün PBT olacağını sanmıyorum. Not: Mağaza isimlerini hatırlamıyorum. Reddit r/MK'da vardı sanki.
Resitall dedi: Bu benim attıklarımdan kalitelidir degil mi hocam? Genişletmek için tıkla... AliExpress'te random almak yerine keycaps satan mağazalardan alsan daha iyi değil mi? 500TL'ye düzgün PBT olacağını sanmıyorum. Not: Mağaza isimlerini hatırlamıyorum. Reddit r/MK'da vardı sanki.
Resitall Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #7 Whatgeek'ten GMK 67 alacağım. Aklımda iki tane keycap var, onun harici switch olarak Akke v3 Pro yellow öneriyorlar. Sizce ne almam lazım? Önerilerinizi atar mısınız?
Whatgeek'ten GMK 67 alacağım. Aklımda iki tane keycap var, onun harici switch olarak Akke v3 Pro yellow öneriyorlar. Sizce ne almam lazım? Önerilerinizi atar mısınız?