GMKtec G5 Mini PC alınır mı?

sanituygun

Decapat
Mini PC'lerle ilgili çok fazla bilgim yok, bu alanda ilk kez bir cihaz almayı düşünüyorum. Aklımda GMKtec markasının G5 modeli var. Fiyat olarak fena durmuyor ama uzun vadede sorun çıkarır mı emin olamıyorum. Bu cihazı daha önce kullanmış olanlar varsa ya da bilgisi olan varsa, yorumlarını almak isterim.

Kullanım amacım çok yoğun değil ama belli bir performans istiyorum:

• Özellikle SPSS ve Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) gibi programları kullanacağım.
  • Bunlarla birlikte arka planda Chrome, YouTube da açık olabilir veya bu uygulamaları kullanırken birden fazla pencere açtığımda takılma yavaşlama olmasın.
  • "Office açar" demekle olmaz, hiç takılmadan, kasılmadan, akıcı bir şekilde çalışması benim için önemli.

Sizce bu mini PC bu işleri kaldırır mı?
Uzun vadede uzun yıllar kullanılır mı?
Alternatif öneriniz varsa ona da açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
12gb ram biraz soru işareti. Excel, chrome cok fazla sekme olunca bir emin olamadım.
Bütçe sıkıntınız yoksa 25-30k bandına çıkarsanız, çok uzun yıllar götürsün derseniz mac mini m4 tavsiye ederim

12gb ram biraz soru işareti. Excel, chrome cok fazla sekme olunca bir emin olamadım.
Bütçe sıkıntınız yoksa 25-30k bandına çıkarsanız, çok uzun yıllar götürsün derseniz mac mini m4 tavsiye ederim
Benim elimde zaten bir Mac var ama maalesef SPSS'i Mac'e kuramıyorum. Bildiğiniz gibi SPSS bir istatistik programı ve bu yüzden stabil çalışması önemli.
12 GB RAM konusundaki endişelerinizi anlıyorum ama sanırım cihazı çok da zorlamam. Yine de Office ve SPSS gibi programlarda takılma veya kasma olmasın istiyorum.

Aslında masaüstü PC almayı düşünüyordum ama hem yer kaplaması hem de enerji tüketimi açısından bu mini PC daha mantıklı gelmeye başladı. Yani fiyat performans odaklı bakmamın sebebi bu aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…