Sparkzz011 Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Sizce 78 liraya GMOD alsam değer mi? Normalde önceden alacaktım lakin hep almayı unutmuştum. 2019'da bu oyunun 15TL olduğunu hatırlıyorum. Şu an 78 lira olmuş, o yüzden size danışmak istedim.
Sizce 78 liraya GMOD alsam değer mi? Normalde önceden alacaktım lakin hep almayı unutmuştum. 2019'da bu oyunun 15TL olduğunu hatırlıyorum. Şu an 78 lira olmuş, o yüzden size danışmak istedim.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Yalnız oynayacaksanız değmez. Arkadaşlarınla oynayacaksan alınabilir.
OnurTAŞ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 2.720 Çözümler 28 Yer Sancaktepe, İstanbul 6 Nisan 2023 #3 Pahalı. Arkadaşlarınızla oynarsanız sarabilir. Bazen TR Sandbox sunucuları oluyor onlar da eğlenceli. Bence güzel oyun.
Pahalı. Arkadaşlarınızla oynarsanız sarabilir. Bazen TR Sandbox sunucuları oluyor onlar da eğlenceli. Bence güzel oyun.
Sparkzz011 Centipat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 111 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 OnurTAŞ dedi: Pahalı. Arkadaşlarınızla oynarsanız sarabilir. Bazen TR Sandbox sunucuları oluyor onlar da eğlenceli. Bence güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Bazen arkadaşlarımla, bazende tek oynayacağım. Tek oynamakda sarar değil mi hocam?
OnurTAŞ dedi: Pahalı. Arkadaşlarınızla oynarsanız sarabilir. Bazen TR Sandbox sunucuları oluyor onlar da eğlenceli. Bence güzel oyun. Genişletmek için tıkla... Bazen arkadaşlarımla, bazende tek oynayacağım. Tek oynamakda sarar değil mi hocam?
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 6 Nisan 2023 #5 İndirimlerde Steam oyunlarını paket olarak aldım çok iyi oluyor tavsiye ederim. Valve Complete Pack Steam'de store.steampowered.com
İndirimlerde Steam oyunlarını paket olarak aldım çok iyi oluyor tavsiye ederim. Valve Complete Pack Steam'de store.steampowered.com