Fover Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro V15 | NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Laptop GPU | 13. Nesil Intel Core i5-13420h | 8GB RAM | 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 GMOD'da araba eklentisi kurduğum halde spawn menüsüne gelmiyor gelse de "error" yazısı çıkıyor. CS Source'um var.
GMOD'da araba eklentisi kurduğum halde spawn menüsüne gelmiyor gelse de "error" yazısı çıkıyor. CS Source'um var.
Çözüm Fover 3 Temmuz 2023 Monarch Leviathan dedi: Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş.
Monarch Leviathan dedi: Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #2 CS Source yüklü mü değilse CS:S'yi yükleyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Fover Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro V15 | NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Laptop GPU | 13. Nesil Intel Core i5-13420h | 8GB RAM | 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #3 pancake dedi: CS Source yüklü mü değilse CS:S'yi yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yüklü Artı 0 Eksi
pancake dedi: CS Source yüklü mü değilse CS:S'yi yükleyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Yüklü
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 30 Haziran 2023 #4 Fover dedi: Yüklü Genişletmek için tıkla... Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba? Artı 0 Eksi
Fover dedi: Yüklü Genişletmek için tıkla... Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba?
KS KS Fover Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro V15 | NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Laptop GPU | 13. Nesil Intel Core i5-13420h | 8GB RAM | 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #5 Monarch Leviathan dedi: Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
Monarch Leviathan dedi: Hocam eklentiyi indirdiğiniz yerde ek olarak texture eklentisi de olabilir. Hangi eklentiyi kurdunuz acaba? Genişletmek için tıkla... Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş.
Monarch Leviathan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 3.305 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer The Hearth of Turkey, Eskişehir 6 Temmuz 2023 #6 Fover dedi: Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi toolu acaba? Sorun yaşayacak olan insanlara bir ışık olması adına tam olarak ne toolu yüklediğinizi söyler misiniz? Artı 0 Eksi
Fover dedi: Bir tane tool indirdim ve her şey düzeldi garip bir şekilde yüklediğim arabalarda düzeldi sanırım o toolu yüklemediğim için olmuyormuş. Genişletmek için tıkla... Hocam hangi toolu acaba? Sorun yaşayacak olan insanlara bir ışık olması adına tam olarak ne toolu yüklediğinizi söyler misiniz?
KS KS Fover Hectopat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 70 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro V15 | NVIDIA GeForce RTX 4050 6GB Laptop GPU | 13. Nesil Intel Core i5-13420h | 8GB RAM | 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #7 Monarch Leviathan dedi: Hocam hangi toolu acaba? Sorun yaşayacak olan insanlara bir ışık olması adına tam olarak ne toolu yüklediğinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... "[simfphys] LUA Vehicles - Base" olması lazım. Şans eseri bulduğum için hatırlamıyorum ismini. Artı 0 Eksi
Monarch Leviathan dedi: Hocam hangi toolu acaba? Sorun yaşayacak olan insanlara bir ışık olması adına tam olarak ne toolu yüklediğinizi söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... "[simfphys] LUA Vehicles - Base" olması lazım. Şans eseri bulduğum için hatırlamıyorum ismini.