B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Gmod'da eklenti ekliyorum sonra oyuna giriyorum sağ altta sorunlar bölümünde bütün indirdiğim modlarda sıkıntı çıkıyor. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 515,2 KB · Görüntüleme: 44
Gmod'da eklenti ekliyorum sonra oyuna giriyorum sağ altta sorunlar bölümünde bütün indirdiğim modlarda sıkıntı çıkıyor.
Çözüm FireStund5 2 Ağustos 2022 Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise.
Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise.
FireStund5 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #2 Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise. Artı 1 Eksi Çözüm
Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise.
KS KS B bartuhane Hectopat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 649 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 FireStund5 dedi: Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise. Genişletmek için tıkla... Yardımcı mod dediğin ne, nereden bulacağım ki onu açıklamada mı? Artı 0 Eksi
FireStund5 dedi: Kanka büyük ihtiamle hepsinin bir yardımcı bir modu var ve onu yüklemedin. Modların workshoplarını dikkatli bakarsan oradanda bulabilirisn yardımcı modları var ise. Genişletmek için tıkla... Yardımcı mod dediğin ne, nereden bulacağım ki onu açıklamada mı?
FireStund5 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 77 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #4 bartuhane dedi: Yardımcı mod dediğin ne, nereden bulacağım ki onu açıklamada mı? Genişletmek için tıkla... Yardımcı moddan bahsetiyim şey bazı modların çalışması için yan modları olur onun üzerine kurarlar modları ve genelde mod yapımcıları modun sayfasına ayrıca bir link koyar bunu da yükleyin diye modların mağaza sayfasına bakın. Artı 0 Eksi
bartuhane dedi: Yardımcı mod dediğin ne, nereden bulacağım ki onu açıklamada mı? Genişletmek için tıkla... Yardımcı moddan bahsetiyim şey bazı modların çalışması için yan modları olur onun üzerine kurarlar modları ve genelde mod yapımcıları modun sayfasına ayrıca bir link koyar bunu da yükleyin diye modların mağaza sayfasına bakın.