4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 31 Temmuz 2022 #1 Gmod'da sesli bir nextbot yapmak istiyorum. Nasıl yapılıyor?
4 438943 Kilopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 2.671 Çözümler 34 31 Temmuz 2022 #2 489483 dedi: Gmod'da sesli bir nextbot yapmak istiyorum. Nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Garry's Mod'un Steam atölyesinden nextbot araması yaparak ulaşabilirsiniz veya istediğiniz bir Nextbot'u aramak isterseniz örnek Fırat sobutay nextbot yazarak bulabilirsiniz. Nextbot yapmak istemişsiniz sanırım bu videodan bakarak yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı -1 Eksi
489483 dedi: Gmod'da sesli bir nextbot yapmak istiyorum. Nasıl yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Garry's Mod'un Steam atölyesinden nextbot araması yaparak ulaşabilirsiniz veya istediğiniz bir Nextbot'u aramak isterseniz örnek Fırat sobutay nextbot yazarak bulabilirsiniz. Nextbot yapmak istemişsiniz sanırım bu videodan bakarak yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DreamHunterr Kilopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 246 Çözümler 1 31 Temmuz 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Messerschmitt Me 163 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 Aga adamın addons klasöründe dosyalar açılırken ben de açılmıyor onun yerine notepad++ çıkıyor ve değiştiremiyorum dosyaları Artı 0 Eksi
Aga adamın addons klasöründe dosyalar açılırken ben de açılmıyor onun yerine notepad++ çıkıyor ve değiştiremiyorum dosyaları
KS KS 4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 10 Haziran 2023 #5 Messerschmitt Me 163 dedi: Aga adamın addons klasöründe dosyalar açılırken ben de açılmıyor onun yerine notepad++ çıkıyor ve değiştiremiyorum dosyaları. Genişletmek için tıkla... Yapan nasıl yaptığını sır gibi saklıyor beceremedim bir türlü arkadaşım yaptı anlatmıyor esek sıpası. Artı 0 Eksi
Messerschmitt Me 163 dedi: Aga adamın addons klasöründe dosyalar açılırken ben de açılmıyor onun yerine notepad++ çıkıyor ve değiştiremiyorum dosyaları. Genişletmek için tıkla... Yapan nasıl yaptığını sır gibi saklıyor beceremedim bir türlü arkadaşım yaptı anlatmıyor esek sıpası.
Messerschmitt Me 163 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #6 489483 dedi: Yapan nasıl yaptığını sır gibi saklıyor beceremedim bir türlü arkadaşım yaptı anlatmıyor esek sıpası. Genişletmek için tıkla... Aga 5 tane yaptım hiçbiri çalışmadı biri çıkıp da adam gibi söyle şöyle yapıp şu şekilde Steam Workshop'a yükleyeceksin demiyor ne ya bu? Artı 0 Eksi
489483 dedi: Yapan nasıl yaptığını sır gibi saklıyor beceremedim bir türlü arkadaşım yaptı anlatmıyor esek sıpası. Genişletmek için tıkla... Aga 5 tane yaptım hiçbiri çalışmadı biri çıkıp da adam gibi söyle şöyle yapıp şu şekilde Steam Workshop'a yükleyeceksin demiyor ne ya bu?
Messerschmitt Me 163 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #7 aga bu ne? Biz bunu ne yapalım? Artı 0 Eksi
Fischerk Kilopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 1.849 Çözümler 28 17 Haziran 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda.
Messerschmitt Me 163 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 159 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #9 Fischerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de yapmaya üşendim ve hevesim gitti. Fischerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda. Genişletmek için tıkla... Aga bu sefer oyuna nextbot gelmiyor skıcem böyle işi ama Son düzenleme: 19 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
Fischerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de yapmaya üşendim ve hevesim gitti. Fischerk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video bana yardım etmişti yapmamda. Genişletmek için tıkla... Aga bu sefer oyuna nextbot gelmiyor skıcem böyle işi ama
KS KS 4 489483 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.725 Çözümler 11 19 Temmuz 2023 #10 Messerschmitt Me 163 dedi: Aga bu sefer oyuna nextbot gelmiyor skıcem böyle işi ama. Genişletmek için tıkla... 7 günlük banınız hayırlı olsun. Artı 0 Eksi
Messerschmitt Me 163 dedi: Aga bu sefer oyuna nextbot gelmiyor skıcem böyle işi ama. Genişletmek için tıkla... 7 günlük banınız hayırlı olsun.