Çözüldü GMOD'da Media Player çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ali sencer

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şimdi ben GMOD'da Media Player modu yükledim televizyonu açtım YouTube ve diğerleri çalışmıyor nasıl çözeceğim bunu?

Çözüm
Steam kütüphanenizden Garry's Mod'a sağ tıklayın, ardından özelliklere basın. Açılan ekranda Betalar kısmından x86-64 Chromium + 64-bit binaries kısmını işaretlediğimde küçük bir indirme işleminin ardından Media Player modu çalışır hâle geldi. Bunları yaparken oyununuz kapalı olsun.
1694171907354.png
Steam kütüphanenizden Garry's Mod'a sağ tıklayın, ardından özelliklere basın. Açılan ekranda Betalar kısmından x86-64 Chromium + 64-bit binaries kısmını işaretlediğimde küçük bir indirme işleminin ardından Media Player modu çalışır hâle geldi. Bunları yaparken oyununuz kapalı olsun.
1694171907354.png

Son düzenleme:
Çözüm
Steam kütüphanenizden Garry's Mod'a sağ tıklayın, ardından özelliklere basın. Açılan ekranda betalar kısmından X86-64 Chromium + 64-bit binaries kısmını işaretlediğimde küçük bir indirme işleminin ardından Media Player modu çalışır hâle geldi. Bunları yaparken oyununuz kapalı olsun.
Eki Görüntüle 1936680

Sağ olunuz.
Hangisi lazım?

1694173636808.png

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı