GNB 1588 B1 i5 nasıldır?

spero

Hectopat
Merhaba arkadaslar. Laptop alacagim. Butcem max. 1600-1700. Butceme uygun bu laptopu buldum. Laptopu kullanma amacim yazilim, grafik tasarim. Pek oyun oynayan biri degilim ama belki arada oynayabilirim. Bu yuzden normal seviyedeki oyunlari rahat kaldirirsa iyi olur. Laptoplardan pek anlamadigimdan donanim bakimindan ihtiyaclarimi rahat karsilayabilirligini yazarsaniz sevinirim.
GNB 1588 B1 i5'in Ozellikleri:
www.grundig.com.tr/laptop-dizustu-bilgisayar/gnb-1588-b1-i5.html
Bunun disinda ekran karti kac bit, yeterli mi? Onun disinda ram,islemci nasil? İsinma yapar mi oyun disindaki faaliyetlerde?
Son olarak bu laptop yazilim, grafik tasarim programlari kullanarak beni rahat en az 3-4 sene goturur mu? Omru nedir yani cok oyun oynamazsam?
Eger bu fiyata daha iyi laptop oneriniz varsa alabilirim. Butce max. 1700.

Arkadaslar ayrica su laptoplara da bakar misiniz? Kiyaslama falan yapacak olursaniz Grundig ile bu 3'unu hangisi derdiniz?
www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vsm4210xa-core-i5-4210m-26ghz-6gb-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/hp-15-g201nt-amd-a8-6410-2-ghz-8gb-1tb-hdd-156-2gb-w81-notebook.html
www.vatanbilgisayar.com/lenovo-g50-70-core-i5-4210u-17ghz-4gb-500gbsshd-156-2gb-w8-notebook-16824.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Grundig ve Casper'ı direkt geçiyorum.
AMD işlemcili herhangi bir laptobu da.
http://www.kliksa.com/urun/dell-ins...-CPC-_-Comparison-s-_-Reg&ref=akakce&v=1.26.4

en ucuz Asus K555LB-XO108D Notebook Dizüstü Bilgisayar / Taşınabilir Bilgisayar, Laptop fiyatı
en ucuz Asus K555LN-XO398D Notebook Dizüstü Bilgisayar / Taşınabilir Bilgisayar, Laptop fiyatı

Bence biraz bekle kampanyaya denk gelirsen belki Asus x550jx de alabilirsin, şu an fiyatlar üstten gidiyor.

Mesajlarındaki ürünlerde sadece Casper donanım olarak önde diğerleri sıkıntılı, Casper almanı da önermem.

Tesekkur ederim.
1-2 gun icinde almam gerek. Bu attiginiz sitelerdeki urunler 0 degil mi? Garantisi var mi?
Bir de bu sitelerden alinca taksit vs oluyor mu?

Bütçene yakın bulduğum 3 ürün var, tavsiyem üretici sitelerinden özelliklerin ilanlarda belirtilenle aynı olup olmadığını kontrol etmen. Zaten bu kontrol sırasında karşılaştırmayı da sen yapmış olacaksın.
İşlemci olarak i7 5500u, i5 5200u'dan daha iyi. 840m ile 940m arasında arasında fark neredeyse yok.

Kullandığın programların yeni versiyonu daha ağır donanım ister, makinan kaldırmaz, işte o kadar gider.
Bu işlerin ortalaması yok.
Kullanacağın programların sistem gereksinimlerine yetmiyorsa zaten alım da yapma.

Peki o zaman bana, benim butceme yakin, donanimi en iyi ve kaliteli notebook'u onerebilir misin ?
Onceden attiklariniz dahil olabilir.

Öncekilere ekleyecek bir ürün yok benim baktığım kaynaklarda.
Üçü arasında fiyat farkı az olduğu için ben Dell'i alırdım.
Ama gene de araştır belki daha ucuza daha iyisini ya da aynı modelleri bulabilirsin.

Google'da sadece modeli yazdım ve peşin fiyat 100tl düştü.
Dell Inspiron 3543 B50F45C Notebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…