Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Aralık 2020 #1 Ardakc@1:~$ TeamViewer. Init... Checkcpu: Sse2 Support: Yes. Checking setup... Launching TeamViewer ... Launching TeamViewer GUI ... Ardakc@1:~$ Root ıle'de açsam Normal'de açsam böyle bir hata oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2020
Ardakc@1:~$ TeamViewer. Init... Checkcpu: Sse2 Support: Yes. Checking setup... Launching TeamViewer ... Launching TeamViewer GUI ... Ardakc@1:~$ Root ıle'de açsam Normal'de açsam böyle bir hata oluyor.
cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 23 Aralık 2020 #2 Neden terminalden açmaya çalışıyorsunuz? Normal açmaya çalışırken ne oluyor?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 23 Aralık 2020 #3 Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f Bağımlılıkları kurmadınız sanırım.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 23 Aralık 2020 #4 Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f Bağımlılıkları kurmadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm Xorg'ı açılışta değiştirdim her şey düzeldi gnome yaptım. cengover_ekin dedi: Neden terminalden açmaya çalışıyorsunuz? Normal açmaya çalışırken ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Tepki vermiyor hatanın ne olduğunu görmek için terminal'den açtım. Son düzenleme: 23 Aralık 2020
Rashmore dedi: Kod:Panoya kopyala sudo apt install -f Bağımlılıkları kurmadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben çözdüm Xorg'ı açılışta değiştirdim her şey düzeldi gnome yaptım. cengover_ekin dedi: Neden terminalden açmaya çalışıyorsunuz? Normal açmaya çalışırken ne oluyor? Genişletmek için tıkla... Tepki vermiyor hatanın ne olduğunu görmek için terminal'den açtım.