Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Aralık 2020 #1 Login kısmında ayarlarda xorg gnome seçeneği kayboldu bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Aralık 2020
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Aralık 2020 #2 Hangi seçenekler var? Yalnıza "Gnome on Wayland" mı kaldı? Ayrıca sen hangi sessionu çalıştırmak istiyorsun, X11 mi yoksa Wayland mı?
Hangi seçenekler var? Yalnıza "Gnome on Wayland" mı kaldı? Ayrıca sen hangi sessionu çalıştırmak istiyorsun, X11 mi yoksa Wayland mı?
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Aralık 2020 #3 deleted dedi: Hangi seçenekler var? Yalnıza "gnome on wayland" mı kaldı? Ayrıca sen hangi sessionu çalıştırmak istiyorsun, X11 mi yoksa wayland mı? Genişletmek için tıkla... Xorg gnome açmak istiyorum ki NVIDIA güzel güzel çalışsın. X11 gnome var gnome ve gnome klasik var.
deleted dedi: Hangi seçenekler var? Yalnıza "gnome on wayland" mı kaldı? Ayrıca sen hangi sessionu çalıştırmak istiyorsun, X11 mi yoksa wayland mı? Genişletmek için tıkla... Xorg gnome açmak istiyorum ki NVIDIA güzel güzel çalışsın. X11 gnome var gnome ve gnome klasik var.
deleted Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Kasım 2014 Mesajlar 3.557 Çözümler 58 25 Aralık 2020 #4 X11 GNOME oturumunu seçebilirsiniz. GNOME Control Center uygulamasında en altta "Hakkında" kısmında hangi oturumda olduğunuz yazar.
X11 GNOME oturumunu seçebilirsiniz. GNOME Control Center uygulamasında en altta "Hakkında" kısmında hangi oturumda olduğunuz yazar.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Aralık 2020 #5 Burası mı?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Aralık 2020 #6 O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian Stable daha çok server kullanımı için uygundur.
O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian Stable daha çok server kullanımı için uygundur.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Aralık 2020 #7 gen2 dedi: O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian stable daha çok server kullanımı için uygundur. Genişletmek için tıkla... Eski paket derken? Paketler güncel NVIDIA sürücüsünün en güncel sürümünü'de yükledim. gen2 dedi: O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian stable daha çok server kullanımı için uygundur. Genişletmek için tıkla... Debian stable? Bu buster ama.
gen2 dedi: O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian stable daha çok server kullanımı için uygundur. Genişletmek için tıkla... Eski paket derken? Paketler güncel NVIDIA sürücüsünün en güncel sürümünü'de yükledim. gen2 dedi: O kadar eski paketlerle anca sıkıntı çekersin, Debian stable daha çok server kullanımı için uygundur. Genişletmek için tıkla... Debian stable? Bu buster ama.
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Aralık 2020 #8 Arda KC dedi: Eski paket derken? Paketler güncel NVIDIA sürücüsünün en güncel sürümünü'de yükledim. Debian stable? Bu buster ama. Genişletmek için tıkla... Debian Buster'a Debian Stable deniyor çünkü.
Arda KC dedi: Eski paket derken? Paketler güncel NVIDIA sürücüsünün en güncel sürümünü'de yükledim. Debian stable? Bu buster ama. Genişletmek için tıkla... Debian Buster'a Debian Stable deniyor çünkü.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 25 Aralık 2020 #9 gen2 dedi: Debian Buster'a Debian Stable deniyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ne kullanayım o zaman?
gen2 dedi: Debian Buster'a Debian Stable deniyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Ne kullanayım o zaman?
gen2 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 10.107 Makaleler 1 Çözümler 70 25 Aralık 2020 #10 Arda KC dedi: Ne kullanayım o zaman? Genişletmek için tıkla... Ne istersen kullan da server dağıtımı kullanmasan daha az sıkıntı çekersin.
Arda KC dedi: Ne kullanayım o zaman? Genişletmek için tıkla... Ne istersen kullan da server dağıtımı kullanmasan daha az sıkıntı çekersin.