swayea Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok.
Çözüm L L Linuxginar 8 Haziran 2022 swayea dedi: Eki Görüntüle 1413072 Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir?
swayea dedi: Eki Görüntüle 1413072 Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2022 #2 swayea dedi: Eki Görüntüle 1413072 Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir? Artı 0 Eksi Çözüm
swayea dedi: Eki Görüntüle 1413072 Sorun nedir? Nasıl düzeltebilirim bunu? Bir videoda izledim ama kuramıyorum yanlış yazdığım bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir?
KS KS swayea Centipat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 Linuxginar dedi: gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ise yaradi da aradaki fark ne? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Linuxginar dedi: gnome-tweak-tool'u gnome-tweaks ile degistir? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ise yaradi da aradaki fark ne?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 8 Haziran 2022 #4 swayea dedi: Teşekkürler ise yaradi da aradaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Girdiginiz kaynak eskidir, gnome-tweak-tool gnome-tweaks olarak yeniden adlandirilmistir. Gnome Tweaks diye biliyorum bu toolun adi. Program ayni program. Artı 0 Eksi
swayea dedi: Teşekkürler ise yaradi da aradaki fark ne? Genişletmek için tıkla... Girdiginiz kaynak eskidir, gnome-tweak-tool gnome-tweaks olarak yeniden adlandirilmistir. Gnome Tweaks diye biliyorum bu toolun adi. Program ayni program.