TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız?
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.437 Makaleler 5 Çözümler 310 14 Ağustos 2024 #2 TombulTux dedi: Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tiling Shell, blur my Shell, pano clipboard Manager, GS connect.
TombulTux dedi: Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tiling Shell, blur my Shell, pano clipboard Manager, GS connect.
mashiro Hectopat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 1.280 Makaleler 4 Çözümler 36 14 Ağustos 2024 #3 Blur my shell dash to panel dash to dock AppIndicator and KStatusNotifierItem Support Night Theme Switcher Ben bu eklentiyi imleçleri falan da değiştirmek için kullanıyordum. Desktop cube
Blur my shell dash to panel dash to dock AppIndicator and KStatusNotifierItem Support Night Theme Switcher Ben bu eklentiyi imleçleri falan da değiştirmek için kullanıyordum. Desktop cube
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 5.985 Makaleler 39 Çözümler 269 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #4 Material Shell - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Hata almamak için diğer tüm eklentileri kapatmalısınız.
Material Shell - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Hata almamak için diğer tüm eklentileri kapatmalısınız.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 14 Ağustos 2024 #5 TombulTux dedi: Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Blur my Shell, dash to dock.
TombulTux dedi: Bugün GNOME arayüzüne geçtim ve birkaç tane eklentiye ihtiyacım var, halihazırda birkaç tane indirdim de bildiginiz eklenti varsa yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Blur my Shell, dash to dock.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2024 #6 mashiro dedi: Blur my shell dash to panel dash to dock AppIndicator and KStatusNotifierItem Support Night Theme Switcher ben bu eklentiyi imleçleri falan da değiştirmek için kullanıyordum. Desktop cube Genişletmek için tıkla... Eklentiler için teşekkürler hocam halihazırda dash to dock indirmiştim ama digerlerinede bir bakacağım.
mashiro dedi: Blur my shell dash to panel dash to dock AppIndicator and KStatusNotifierItem Support Night Theme Switcher ben bu eklentiyi imleçleri falan da değiştirmek için kullanıyordum. Desktop cube Genişletmek için tıkla... Eklentiler için teşekkürler hocam halihazırda dash to dock indirmiştim ama digerlerinede bir bakacağım.