eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Güncelleme gelmişti birkaç ben de yaptım. Ama sonrasında masaüstü gitti. İnce ayarda masaüstü ikonu yok.
Güncelleme gelmişti birkaç ben de yaptım. Ama sonrasında masaüstü gitti. İnce ayarda masaüstü ikonu yok.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 15 Mayıs 2022 #2 eater dedi: Güncelleme gelmişti birkaç ben de yaptım. Ama sonrasında masaüstü gitti. İnce ayarda masaüstü ikonu yok. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install --reinstall adwaita-icon-theme deneyin.
eater dedi: Güncelleme gelmişti birkaç ben de yaptım. Ama sonrasında masaüstü gitti. İnce ayarda masaüstü ikonu yok. Genişletmek için tıkla... sudo apt-get install --reinstall adwaita-icon-theme deneyin.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Linuxginar dedi: sudo apt-get install --reinstall adwaita-icon-theme deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Desktop Icons - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Buradan yükleyerek hallettim. Son düzenleme: 15 Mayıs 2022
Linuxginar dedi: sudo apt-get install --reinstall adwaita-icon-theme deneyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam. Desktop Icons - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Buradan yükleyerek hallettim.
blamenvidia Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.228 Makaleler 3 Çözümler 16 16 Mayıs 2022 #4 Desktop Icons NG (DING) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Bu eklenti daha iyidir.
eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #5 blamenvidia dedi: Desktop Icons NG (DING) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Bu eklenti daha iyidir. Genişletmek için tıkla... O otomatik vardı ama çalışmıyordu.
blamenvidia dedi: Desktop Icons NG (DING) - GNOME Shell Extensions extensions.gnome.org Bu eklenti daha iyidir. Genişletmek için tıkla... O otomatik vardı ama çalışmıyordu.