GNOME nasıl kaldırılır?

Daha fazla  
Gnome'u kaldıracağım ama böyle sorunlar çıktı karşıma:
Kod:
[ali@arch ~]$ sudo pacman -Rsn gnome
paket bağımlılıkları araştırılıyor...
hata: işlem hazırlığı başarısız oldu (bağımlılıklar sağlanamadı)
:: gnome-shell paketini kaldırmak şu paketin istediği "gnome-shell" bağımlılığını bozuyor: chrome-gnome-shell
:: gnome-settings-daemon paketini kaldırmak şu paketin istediği "gnome-settings-daemon" bağımlılığını bozuyor: gnome-tweaks
:: tracker3 paketini kaldırmak şu paketin istediği "tracker3" bağımlılığını bozuyor: gtk3
:: networkmanager paketini kaldırmak şu paketin istediği "networkmanager" bağımlılığını bozuyor: network-manager-applet
:: networkmanager paketini kaldırmak şu paketin istediği "networkmanager" bağımlılığını bozuyor: networkmanager-qt
:: networkmanager paketini kaldırmak şu paketin istediği "networkmanager" bağımlılığını bozuyor: tlp-rdw
NetworkManager, Gtk3 ve Tlp'yi kaldırmak istemiyorum, ne yapmalıyım? Diğerlerini kaldırdım şimdi.

Son düzenleme:
sudo pacman -Rscn program_adı

olması gerekiyor.

Ama kaldırdığın programlara dikkat et.
Örneğin yukarıdaki gibi network-manager'i kaldırırsan, hemen ardından yüklemen gerekiyor.
Aksi takdirde bilgisayarı yeniden açtığında internete bağlanamazsın.

Farkındayım, ama bilgisayarımın arada interneti kopuyor ve o anda da koparsa network manager kaldırıldığı için geri bağlanamaz değil mi? Onun için onları kaldırmadan Gnome'u nasıl kaldırabilirim diye soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…