Scorpio92 Megapat Katılım 3 Ağustos 2017 Mesajlar 740 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2021 #1 Dostlar, Ubuntu GNOME yükledim ve masaüstünü özelleştirmek istiyorum. Yabancı videolarda çok güzel seçenekler var ancak ben pek anlayamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2021
Dostlar, Ubuntu GNOME yükledim ve masaüstünü özelleştirmek istiyorum. Yabancı videolarda çok güzel seçenekler var ancak ben pek anlayamadım.
lusikan Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 31 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT DIRECTOR 1 Eylül 2021 #2 Pling tavsiye ederim. Store uygulamasını kurup dilediğin gibi özelleştirme yapabilirsin.
P Parendinate Megapat Katılım 19 Kasım 2015 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2021 #3 Baslangic icin buradan birkac eklenti kurabilirsin. User Themes'i buradan kurduktan sonra gnome-look uzerinden kendine bir tema begenip Gnome'a yukleyebilirsin.
Baslangic icin buradan birkac eklenti kurabilirsin. User Themes'i buradan kurduktan sonra gnome-look uzerinden kendine bir tema begenip Gnome'a yukleyebilirsin.
dmrc1441 Picopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 225 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2021 #4 Bu işine yarayabilir bizzat ben uygulamıştım tabii örnek amaçlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu işine yarayabilir bizzat ben uygulamıştım tabii örnek amaçlı. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et