Çözüldü GNOME silip KDE Plasma 5 kurmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Merhaba, OpenSUSE kurulumda GNOME seçmiştim ama hiç beğenmedim. Tekrar KDE Plasma 5 kurmak istiyorum. Yazılım yönetiminden GNOME silmek istediğimde silemiyorum. Nasıl komple silebilirim?

Çözüm
Yast adlı uygulamayı/aracı açın yazılım yönetimine girin orada patterns olacak Plasmayı kurmak üzere seçin ve Gnome ise kaldırılcak olarak işaretleyin.
Yast adlı uygulamayı/aracı açın yazılım yönetimine girin orada patterns olacak Plasmayı kurmak üzere seçin ve Gnome ise kaldırılcak olarak işaretleyin.

Çözüm
Aşırı sinir oldum hocam. Olmuyor uyarı çıkıyor.

KDE Plasma kuruyorum GNOME'yi silmeye çalışıyorum bu sefer Plasma'da çarpı çıkıyor.

Uyarıyı paylaşır mısınız?
Muhtemelen Gnome-xxx gibi bir adı olan paketin kaldırılacağından bahesediyordur.
Siz kaldır diyip devam edeceksiniz dediğim gibiyse ama uyarıya bakalım yinede.
Şuanda kaldırıp yükledim. Masaüstünü nasıl değiştireceğim?

Oturum açma ekranında köşede bir yerde çark veya masaüstü ortamının adı yazacak oradan seçiyorsunuz.
Yeniden başlattım tekrar GNOME ile başladı. Oturum açma yerinde hiç bir yerde çark v.b yok.

Neyse hocam, kötü bir Linux deneyimi oldu. Kaldırdım, iyi günler.

Tam kaldırmak için Windows'u açıyordum otomatik Linux açıldı ve KDE Plasma ile açıldı. Anlamadım ama çok sinirliyim.

Oturum açma ekranında köşede bir yerde çark veya masaüstü ortamının adı yazacak oradan seçiyorsunuz.
Hocam, sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Konu dışı olacak ama ben buna nasıl Discord yükleyeceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, sizi de rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Konu dışı olacak ama ben buna nasıl Discord.

Keşfet'te arayabilirsiniz Discord Linux'ta var.
1727625644467.png

Yada yast içinde yazılım yöneticisinde de arayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı