freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2024 #11 519634 dedi: musl bir alternatif C kütüphanesi, BusyBox ise cp, rm vb komutların tek bir dosyada olmasını sağlan coreutils alternatifi. Mesala rm'ye giriyorsun içinde şu var: Bash:Panoya kopyala #!/bin/busybox rm Genişletmek için tıkla... Bişey anlamadım hocam .
519634 dedi: musl bir alternatif C kütüphanesi, BusyBox ise cp, rm vb komutların tek bir dosyada olmasını sağlan coreutils alternatifi. Mesala rm'ye giriyorsun içinde şu var: Bash:Panoya kopyala #!/bin/busybox rm Genişletmek için tıkla... Bişey anlamadım hocam .
5 519634 Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 471 Çözümler 8 5 Kasım 2024 #12 freedomx dedi: Bişey anlamadım hocam . Genişletmek için tıkla... Hocam busybox'u rm, cp, mkdir komutları gibi farklı isimli dosyalardan çağrınca o çağırdığımız dosya/komut gibi davranıyor.
freedomx dedi: Bişey anlamadım hocam . Genişletmek için tıkla... Hocam busybox'u rm, cp, mkdir komutları gibi farklı isimli dosyalardan çağrınca o çağırdığımız dosya/komut gibi davranıyor.