zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2020 #11 illedelinux dedi: İki tane açtım, birinci açtığım hatalı oldu, onu nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Düzenle yapıp. "." Koyabilirsin.
illedelinux dedi: İki tane açtım, birinci açtığım hatalı oldu, onu nasıl sileriz? Genişletmek için tıkla... Düzenle yapıp. "." Koyabilirsin.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #12 zKEBAB dedi: Düzenle yapıp. "." Koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğin gibi yaptım.
zKEBAB dedi: Düzenle yapıp. "." Koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dediğin gibi yaptım.
zKEBAB Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 3.128 Makaleler 2 Çözümler 16 12 Temmuz 2020 #13 illedelinux dedi: Teşekkürler dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Kötü bir haberim var. O sadece blog sayfası sen şimdi onun içine konu ekleyeceksin.
illedelinux dedi: Teşekkürler dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Kötü bir haberim var. O sadece blog sayfası sen şimdi onun içine konu ekleyeceksin.
illedelinux Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.912 Makaleler 2 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2020 #14 zKEBAB dedi: Kötü bir haberim var. O sadece blog sayfası sen şimdi onun içine konu ekleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Henüz onaylanmadı, artık yarın eklerim.
zKEBAB dedi: Kötü bir haberim var. O sadece blog sayfası sen şimdi onun içine konu ekleyeceksin. Genişletmek için tıkla... Henüz onaylanmadı, artık yarın eklerim.