2 292941 Hectopat Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 2.659 Makaleler 6 Çözümler 15 7 Aralık 2020 #1 Mesela "Debian/Ubuntu", "Fedora", "Arch ve diğerleri", "Gentoo" gibi alt kategoriler gelse çok güzel olur, yönetime iletin lütfen.
Mesela "Debian/Ubuntu", "Fedora", "Arch ve diğerleri", "Gentoo" gibi alt kategoriler gelse çok güzel olur, yönetime iletin lütfen.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Aralık 2020 #2 Yok, eğer Türk yapımı birşeyler yoksa o alt kategori olma hakkına sahip değildir(!) Gerçekten bu kategorilerin çoktan gelmesi gerekiyordu. Ama Pardus, reisimiz(!)
Yok, eğer Türk yapımı birşeyler yoksa o alt kategori olma hakkına sahip değildir(!) Gerçekten bu kategorilerin çoktan gelmesi gerekiyordu. Ama Pardus, reisimiz(!)
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 7 Aralık 2020 #3 Eğer ciddi bir ilgi varsa gelebilir ama şu aşamada, mevcut forumu verimli kılmak daha önemli bence. Kategorileştirme her zaman iyi olmuyor.
Eğer ciddi bir ilgi varsa gelebilir ama şu aşamada, mevcut forumu verimli kılmak daha önemli bence. Kategorileştirme her zaman iyi olmuyor.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 7 Aralık 2020 #4 Gereksiz olur.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Aralık 2020 #5 SideWinder dedi: Eğer ciddi bir ilgi varsa gelebilir ama şu aşamada, mevcut forumu verimli kılmak daha önemli bence. Kategorileştirme her zaman iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bence en azından "Masaüstü Ortamları","Dağıtımlar" gibi 2 tane alt kategori açmalısınız.
SideWinder dedi: Eğer ciddi bir ilgi varsa gelebilir ama şu aşamada, mevcut forumu verimli kılmak daha önemli bence. Kategorileştirme her zaman iyi olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bence en azından "Masaüstü Ortamları","Dağıtımlar" gibi 2 tane alt kategori açmalısınız.
GNU or NOT Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 1.751 Makaleler 4 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #6 O kadar Linux dağıtımını koymak imkansız gibi zaten GNU/Linux başlığı yetiyor. Ha bu arada Dağıtım önerileri diye bir başlık olabilir.
O kadar Linux dağıtımını koymak imkansız gibi zaten GNU/Linux başlığı yetiyor. Ha bu arada Dağıtım önerileri diye bir başlık olabilir.
CinarYilmaz Hectopat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 7 Aralık 2020 #7 GNU or NOT dedi: O kadar Linux dağıtımını koymak imkansız gibi zaten GNU/Linux başlığı yetiyor. Ha bu arada Dağıtım önerileri diye bir başlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Taban dağıtımları koyabilirler ama. Mesela Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, Çubuntu falan onların hepsi Ubuntu başlığına girebilir.
GNU or NOT dedi: O kadar Linux dağıtımını koymak imkansız gibi zaten GNU/Linux başlığı yetiyor. Ha bu arada Dağıtım önerileri diye bir başlık olabilir. Genişletmek için tıkla... Taban dağıtımları koyabilirler ama. Mesela Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, Çubuntu falan onların hepsi Ubuntu başlığına girebilir.