Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 8 Mart 2021 #11 afacanc38 dedi: Ubuntu zaten yaptıklarıyla GNU felsefesini iyice çiğnemiş bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Neleri çiğnemiştir? Kaynak kodları falan mı kapalı?
afacanc38 dedi: Ubuntu zaten yaptıklarıyla GNU felsefesini iyice çiğnemiş bir dağıtımdır. Genişletmek için tıkla... Neleri çiğnemiştir? Kaynak kodları falan mı kapalı?
4 401916 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 4.806 Çözümler 30 8 Mart 2021 #12 Sürprizbozan: Konu Dışı @afacanc38 hocam hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 8 Mart 2021 #13 Primearc dedi: Neleri çiğnemiştir? Kaynak kodları falan mı kapalı? Genişletmek için tıkla... Her şey kaynak koduyla bitmiyor ki ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 401916 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı @afacanc38 hocam hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Şu anda Arcolinux kullanıyorum.
Primearc dedi: Neleri çiğnemiştir? Kaynak kodları falan mı kapalı? Genişletmek için tıkla... Her şey kaynak koduyla bitmiyor ki ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 401916 dedi: Sürprizbozan: Konu Dışı @afacanc38 hocam hangi dağıtımı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Şu anda Arcolinux kullanıyorum.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Mart 2021 #14 Deepin'de sistemi yeniden başlatınca kernel panic hatası alıyordum. Diğer dağıtımlarda hiç karşılaşmadım.
Deepin'de sistemi yeniden başlatınca kernel panic hatası alıyordum. Diğer dağıtımlarda hiç karşılaşmadım.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 8 Mart 2021 #15 afacanc38 dedi: Her şey kaynak koduyla bitmiyor ki ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Konu dışı Şu anda Arcolinux kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizcem iyi değil maalesef. madde madde özet geçebilirseniz çok mutlu olurum
afacanc38 dedi: Her şey kaynak koduyla bitmiyor ki ki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan: Konu dışı Şu anda Arcolinux kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizcem iyi değil maalesef. madde madde özet geçebilirseniz çok mutlu olurum
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 8 Mart 2021 #16 runit dedi: Deepin'de sistemi yeniden başlatınca kernel panic hatası alıyordum. Diğer dağıtımlarda hiç karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Deepin'nin de Ubuntu'dan bir farkı yok.
runit dedi: Deepin'de sistemi yeniden başlatınca kernel panic hatası alıyordum. Diğer dağıtımlarda hiç karşılaşmadım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Konu dışı Deepin'nin de Ubuntu'dan bir farkı yok.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 8 Mart 2021 #17 @afacanc38 ikinci videoyu izlemiştim.
Görkem Han Nanopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 872 Çözümler 9 Yer Stabil 8 Mart 2021 #18 Primearc dedi: Hocam ingilizcem iyi değil maalesef. madde madde özet geçebilirseniz çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Tedx konuşması zaten Türkçe altyazılı onu dinlerseniz Richard Stallman çok iyi anlatmış her şeyi.
Primearc dedi: Hocam ingilizcem iyi değil maalesef. madde madde özet geçebilirseniz çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Tedx konuşması zaten Türkçe altyazılı onu dinlerseniz Richard Stallman çok iyi anlatmış her şeyi.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 8 Mart 2021 #19 Biraz konu dışı olacak ama Linux kullandım daha önce. Mint , Ubuntu, Kali kullandım. Kodlara da aşinayım. Biraz aksiyona girmek istiyorum. Dağıtım öneriniz var mı? (Kullanışlı, kontrol edilebilir, özgür olması temennim) (Sistemim iyi)
Biraz konu dışı olacak ama Linux kullandım daha önce. Mint , Ubuntu, Kali kullandım. Kodlara da aşinayım. Biraz aksiyona girmek istiyorum. Dağıtım öneriniz var mı? (Kullanışlı, kontrol edilebilir, özgür olması temennim) (Sistemim iyi)
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 8 Mart 2021 #20 Primearc dedi: Dağıtım öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MX Linux öneririm. 2 ay boyunca güzelce kullandım, daha sonra sıkıldığım için Lmde 4 Debbie'ye geçtim.
Primearc dedi: Dağıtım öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... MX Linux öneririm. 2 ay boyunca güzelce kullandım, daha sonra sıkıldığım için Lmde 4 Debbie'ye geçtim.