Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #1 Harddiskimi encrptlemek istiyorum bunu yapabilmem mümkün mü aynı Bitlocker gibi? Veya kurulumda Encrypt yapabileceğim bir şey var mı?
Harddiskimi encrptlemek istiyorum bunu yapabilmem mümkün mü aynı Bitlocker gibi? Veya kurulumda Encrypt yapabileceğim bir şey var mı?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Ocak 2021 #2 Kurulum sırasında birçok dağıtımda yanlış hatırlamıyorsam disk şifreleme vardı.(emin değilim)
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #3 @46imt Evet var.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #4 Dengesiz Kokarca dedi: @46imt Evet var. Genişletmek için tıkla... Linux mint'de yok daha sonradan yapabileceğimiz bir yazılım var mı?
Dengesiz Kokarca dedi: @46imt Evet var. Genişletmek için tıkla... Linux mint'de yok daha sonradan yapabileceğimiz bir yazılım var mı?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 13 Ocak 2021 #5 Veracrypt adında program vardı onun için. VeraCrypt - Wikipedia en.m.wikipedia.org
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #6 @Arda KC tahminim olduğu yönünde fakat hangi yazılım bunu yapar bilmiyorum.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #7 Dengesiz Kokarca dedi: @Arda KC tahminim olduğu yönünde fakat hangi yazılım bunu yapar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz neden hard diskinizi encrptlemeye ihtiyaç duymadınız ki. . Biri hard diskinizi söküp kendi bilgisayarına takıp verilerinize erişebilir mesela şifreleriniz çalınır vesaire. 46imt dedi: Veracrypt adında program vardı onun için. VeraCrypt - Wikipedia en.m.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Veracrypt sanırım kendi hard diskinizi encrptlemeye yaramıyor diye biliyorum. İçinde işletim sistemi olmayan diskleri encrptliyor diye biliyorum.
Dengesiz Kokarca dedi: @Arda KC tahminim olduğu yönünde fakat hangi yazılım bunu yapar bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Siz neden hard diskinizi encrptlemeye ihtiyaç duymadınız ki. . Biri hard diskinizi söküp kendi bilgisayarına takıp verilerinize erişebilir mesela şifreleriniz çalınır vesaire. 46imt dedi: Veracrypt adında program vardı onun için. VeraCrypt - Wikipedia en.m.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Veracrypt sanırım kendi hard diskinizi encrptlemeye yaramıyor diye biliyorum. İçinde işletim sistemi olmayan diskleri encrptliyor diye biliyorum.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #8 @Arda KC dosyaları transfer ederken başka bilgisayara sorun olmuyor mu? Bu teknoloji hakkında pek bilgim yok.
@Arda KC dosyaları transfer ederken başka bilgisayara sorun olmuyor mu? Bu teknoloji hakkında pek bilgim yok.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 13 Ocak 2021 #9 Dengesiz Kokarca dedi: @Arda KC dosyaları transfer ederken başka bilgisayara sorun olmuyor mu? Bu teknoloji hakkında pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... USB Takarak'da erişebilir fakat BIOS şifreniz yoksa. Ona şöyle erişebilir 2 inci bölüme hard diski takarak dosyalara bakabilir.
Dengesiz Kokarca dedi: @Arda KC dosyaları transfer ederken başka bilgisayara sorun olmuyor mu? Bu teknoloji hakkında pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... USB Takarak'da erişebilir fakat BIOS şifreniz yoksa. Ona şöyle erişebilir 2 inci bölüme hard diski takarak dosyalara bakabilir.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #10 @Arda KC eskiden BİOS şifrem vardı fakat kaldırdım.