seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 9 Kasım 2022 #1 Wine-staging, dxvk ve vkd3d-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun Linki ===> Steam Store
Wine-staging, dxvk ve vkd3d-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun Linki ===> Steam Store
S Scyhell Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Güzel.
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #3 seferahsankaptiel dedi: Wine-staging, dxvk ve vkd3d-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun Linki ===> Steam Store Genişletmek için tıkla... ProtonDB'ye raporu eklerseniz harika olur.
seferahsankaptiel dedi: Wine-staging, dxvk ve vkd3d-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun Linki ===> Steam Store Genişletmek için tıkla... ProtonDB'ye raporu eklerseniz harika olur.
YOLO_1234 Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #4 seferahsankaptiel dedi: Wine-staging, dxvk ve vkd3D-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun linki ===> Steam Store Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtım?
seferahsankaptiel dedi: Wine-staging, dxvk ve vkd3D-proton'un katkılarıyla... Bu arada dikkat ederseniz Lutris diye bir şey kullanmıyorum Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Oyun linki ===> Steam Store Genişletmek için tıkla... Hangi dağıtım?
seferahsankaptiel Centipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 324 Makaleler 3 10 Kasım 2022 #5 YOLO_1234 dedi: Hangi dağıtım? Genişletmek için tıkla... Arch Linux Xmonad pencere yöneticisiyle...